Vackraste Snuttis

Min älskade Snuttis är på sitt 19 år och hon har alltid varit pigg och haft energi och fart. En riktig spelevink! I helgen drabbades hon av, vad vi tror är, en hjärnblödning (propp i hjärnan). Den var som tur är mild så det som hänt är att hon lutar huvudet åt höger och balansen är lite rubbad. När hon går är det som att hon kastar fram främre benet så det ser väldigt märkligt ut! Får mig att tänka på någon fin hästgångart. Min lilla gumma!

Det är läskigt med sjukdomar (hela mitt liv består av sjukdomar känns det som) men man räknar inte med att en sån här sjukdom ska drabba en liten kisse. Eller rättare sagt, det var inget jag hade tänkt på kunde hända!

Men…hon är fortfarande pigg, går omkring, äter massor (nästan mera nu) och dricker och spinner som vanligt! Om det inte vore för det lutande huvudet skulle man inte märka något!

På bilderna är nedan ser ni lite hur hon lutar huvudet. I fredags när det hände var lutningen kraftigare men den har gått tillbaka lite! Det känns skönt! Min finaste lilla uggla…Snuttispluttis! <3

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Sofie - Super vackra bilder och en fin tolkning!juni 2, 2014 – 7:08 e m

Charlotta - Åh, din söta Snuttis påminner om min Astrid, som också var sköldpaddsfärgad och hon blev hela 19 år. Jag grät floder när hon inte längre fanns hos mig. Och jag saknar henne fortfarande ibland så att det knyter sig i bröstet då hennes minne är så starkt förknippat med de viktigaste händelserna i mitt liv. Hon fanns vid min sida både när mitt första barn dog och när mitt nästa barn växte upp.
Jag hoppas så att din Snuttis får flera goda år till och att ni får fortsätta att mysa tillsammans.
Kram!juni 2, 2014 – 9:06 e m

Freja - Åhh, hoppas hon fortsätter må bra! Jag har ju min burma, som är världens goaste katt och fortfarande gillar att leka. Han blir 18 år i augusti, så jag vet att hans tid är räknad, men jag orkar inte att det händer honom nått, jag behöver honom… Crazy cat lady…juni 2, 2014 – 9:18 e m

Lottisen - Så söööt! Underbara bilder!juni 3, 2014 – 1:20 e m

Adine - Men åh, vad jobbigt för henne! Hoppas att hon kommer att må bättre och att detta inte stör hennes fortsatta liv :) Hon är så fin!juni 3, 2014 – 9:58 e m

Mary - What a beauty! Such wonderful photos!!!juni 3, 2014 – 10:03 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*