En blomma

Jag har äntligen uppdaterat wordpress och är så glad över alla förbättringar! Två som jag märker supertydligt och det ena är uppladdningen av bilder och det andra är att man äntligen kan få in originalstorlek på bilderna utan att behöva göra om dem! Detta sparar oändlig tid och frustration!

Så…en blomma till WP som denna gång gjort en uppdatering som för WP framåt och underlättar för mig! TACK!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

vera - vilket jättehärligt ljus i bilden!december 30, 2008 – 2:52 e m

micke - En otroligt vackert blomma! en bra komposition. Bra gjortdecember 30, 2008 – 3:20 e m

Camilla - Vacker bild!
Önskar dig ett
Gott Nytt Årdecember 30, 2008 – 5:07 e m

Anneli - Tack rara ni! Glad gör ni mig! :O)januari 5, 2009 – 5:54 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*