Underbara saknade vattendroppar!

Regnet vägrar infinna sig hos oss och det gör både natur och mig ledsen! Ja, de andra som bor här också. Det är mera höst än det brukar vara i början på oktober och det är bara första augusti! Den här hettan förstör vår natur och djur och människor lider! Idag har det faktiskt ändå varit rätt okej….och ännu mera okej när jag i min magiska trädgård hittade en vattenspridare! Den spred verkligen glädje! Jag ställde mig med min kamera mitt inne i de härliga vattendroppsrusningarna och lyckan var total! Så ljuvligt! Så även ifall vi inte kan hjälpa naturen på det stora hela med vatten kan en del av trädgården räddas! Jag älskar regn, jag vattendroppar och jag älskar vattenspridare!:)

Tema Fredag

Fredagstema
(vattnet är ju faktiskt människoskapat!)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Marja - Så härliga svalkande bilder! :)augusti 1, 2014 – 12:57 f m

Anneli - Ljuvligt med vatten som fräschar opp en grön oas!
Vackra bilder!augusti 1, 2014 – 6:23 f m

Mary - So beautiful! All these shades of green! Your photos are amazing!augusti 1, 2014 – 10:19 f m

kiki freese - Vattenspridare kan verkligen ge glädje till många. Minns själv va kul det var att springa igenom den.
Kombinationen med de gröna växterna och vattendropparna är ursnyggt. Gillar helst ormbunken, min favoritväxt.
/Kikiaugusti 1, 2014 – 3:08 e m

Freja - Jg är helt med dig i det här! Jag var så tacksam över regnet och haglet som kom idag, men nu är solen och värmen redan tillbaka. Våra törstiga björkar börjar redan vissna, jag vill att de ska vara frodigt gröna ett bra tag till!augusti 1, 2014 – 6:41 e m

Mias Mix - Fantastiska bilder! Du har verkligen fått till det där rätta ljuset i dina bilder. Så snyggt!augusti 2, 2014 – 4:29 f m

Erik Semlan - Det går nästan att ta på fukten i dina bilder. :-)
Härliga foton, gillar ljuset i dina bilder.augusti 2, 2014 – 4:21 e m

Anemonen - Kreativt och annorlunda bilder och det gillar jag som är fullständigt dränerad på kreativitet när det gäller foto.augusti 2, 2014 – 5:35 e m

SigridfraEnget - Vilka underbara och vackra bilder. Det gröna och vattnet… Superfintaugusti 2, 2014 – 9:00 e m

Kari - Vakkert! Der ga du meg en ide!!augusti 3, 2014 – 11:15 f m

Amanda - Jätte fina bilder! Riktigt fint ljus i dem :)augusti 3, 2014 – 11:52 f m

Madde - Wow, vilka bilder, vilka färger, wow!!!augusti 4, 2014 – 5:41 e m

Erik Koffmar - Vika härliga bilder! Underbar grönska och det ser så skönt ut med alla vattendroppar.

/Erikaugusti 6, 2014 – 7:04 f m

B i r g i t t a - Gröna sköna underbara ljuvliga sommar läser jag i dina bilder – I like a lot!
kramaugusti 7, 2014 – 8:08 e m

Ica Ganestål - Vilka härliga, frodiga bilder. Underbara färger. Så levande! / Icaseptember 22, 2014 – 8:13 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*