Det sötaste fölet

Jag älskar verkligen djur och vill fotografera mer och mer djur. Det har jag i och för sig alltid velat men blir bara mer och mer sugen på det. Här har jag mött världens sötaste föl med mamma. De var så vackra tillsammans där de befann sig i hagen. Här kommer en lång kavalkad av bilder på dem! Håll med om att de är riktigt fina och söta tillsammans?

Finns det någon som skulle vilja ha sin hund eller katt eller annat djur förevigat så tveka inte att höra av er!:)

Djurfotograf – Djurporträtt – Hundfotograf – Hästfotograf – Kattfotograf – Djurfotografering – Linköping – Östergötland

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

emma - fina bilderaugusti 25, 2014 – 5:34 e m

Linda - ÅÅÅÅH SÅ UNDERBARA BILDER!!!augusti 25, 2014 – 5:49 e m

Renée - Härliga bilder! Man blir alldeles salig av sådana där krabater. Vi har inte haft föl på flera år och jag saknar dom verkligen.augusti 25, 2014 – 6:08 e m

Freja - Så vackra bilder! De ser ut som sagohästar med sina fina teckningar! Och du har lyckats förmedla den sagokänslan pperfekt i dina bilder! Om du bodde närmre hade du gärna fått komma hit och fota mina katter. Jag vill försöka ta en familjebild med människor och katter tillsammans, men det är svårt när jag måste använda fjärrutlösare och hinna få in mig själv i bilden…augusti 25, 2014 – 6:28 e m

Lena - Underbara bilder! =Daugusti 25, 2014 – 8:23 e m

Madde - Wow, vilka vackra bilder:-)augusti 25, 2014 – 9:14 e m

Scaniatjejen - Otroligt söta och underbara bilder!augusti 25, 2014 – 10:11 e m

Mary - Such beautiful horses! Your series of photos is gorgeous!augusti 26, 2014 – 2:45 f m

Mias Mix - Fantastiska bilder!augusti 26, 2014 – 3:11 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*