Bråttom


Lilla hästen hade bråttom att ta sig fram till mig för att se vad jag var för filur! 😉

Ibland när man ser något eller någon så helt plötsligt kan något annat uppenbara sig. Ni vet, ibland går man förbi ett träd och ser ett ansikte i stammen titta tillbaka på en….eller en människa man möter på stan som helt plötsligt ser ut som någon helt annan! Det tror jag har hänt alla någon gång. Men, detta som hände mig har aldrig hänt förut!
När jag kom hem och såg denna bild på denna söta häst så såg jag en människa från mitt förflutna. En tjej jag växte upp med som jag inte haft kontakt med på en livstid känns det som. Jag vet om henne för hon bor i samma stad och vi kommer från samma ställe men hon finns inte i närheten av min krets så det fanns absolut ingen anledning att tänka på henne! Men hon finns i denna hästs ansikte! Jag vet inte om det är frisyren eller pannan eller vad det är! Det är definitivt inte färgerna i alla fall! Fast nu när jag tänker efter så hade hon nog bruna ögon! Jaja, det var en märklig känsla i alla fall att se henne i denna vackra hästs ansikte! 🙂

tisdagstema_brattom

Tisdagstema

,

8 svar till “Bråttom”

  1. En av de finaste bilder jag sett på en häst tror jag. Det är väl inte ofta man ser dem fotas så nära i motvind så manen flyger bakåt, då brukar det vara på större avstånd eller från sidan, helt underbart! Man ser till och med lite skägg under hakan.

    Det där med att se ansikten eller andra former i träd osv känner jag verkligen igen, nästan som om ens undermedvetna vill säga något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *