Förändringens tid!


Naturen börjar skifta färg. I och för sig ställde hettan till det i sommar så höstfärgerna kom i början på juli men hettan gjorde att det ändå kändes högsommar (eller kanske mera öken!). Det var ändå bara helt fel! Men nu, börjar naturen så smått skifta och Blåbärsbladen är så vackert röda tillsammans med den vackra lila Ljungen. Ändå är sommarens vackra gröna färger kvar. Ett möte av varmt och kallt, färgstarkt och ljuvligt. Vi går en fantastisk tid till mötes nu när hösten är på intåg.

Visst är vår natur magisk och färgstark och helt underbar?

Onsdagstema


15 svar till “Förändringens tid!”

 1. När man ser dina bilder så känns inte förändringen så du ändå 🙂 Men visst blev det höst med en gång i år. Även om vi har sol idag så är det helt annorlunda i luften. /Anette

 2. Vackra bilder mellan sommar och höst, vilket fint ljus! Jag älskar hösten men sommaren har varit sà konstig att jag inte riktigt vet vad jag ska vänta mig nu!

 3. Javisst, nu kommer snart den finaste tiden på året, älskar alla färgskiftningar jag med. Tyvärr går det alldeles för fort och blåser det går det ännu fortare. Underbara bilder med otroligt vackra färger och ett ljus som tar fram varje litet färgpigment.

 4. Javisst är det vacker ute nu och varmt och skönt har de lovat i höst både indiansommar och brittsommar i oktober så det är bara att fortsätta njuta för nu är värmen om dagen behaglig. Vackert foto på ljungen som är så bedårande när man tittar närmare.

 5. Vakkert lys, myke og skjønne bilder som du kan lese av litt lavere sol, og september i anmarsj.

 6. Oj så härliga höstbilder!
  Ljungen härliga lila blommor och det gröna spelar fint tillsammans och plus för det extra lila oskärpeskimmret i bilderna.

  Ha det bra,
  Erik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *