Att höja temperaturen

Det kan han min fina pojke! För även ifall han är fin alltid så är han riktig bråkstake! Han har lärt sig öppna alla mina skåpsluckor så det finns inte ett ställe där inte han kommer in nu för tiden! Till och med hoppar han upp på fläktkåpan och öppnar det skåpet också! Han smyger omkring och rätt som det är så hoppar han på de andra kissarna och tycker det är jätteroligt när de blir arga och fräser! Fast han ger sig nästan med en gång och lägger sig ner med strupen blottad. Får han tag i en pappersrulle dröjer det inte många sekunder innan den är som snö i hela hemmet! Det absolut värsta som han gör och som gör att jag kokar, är när han hoppar rakt på Tufsens rygg och plattar till henne. Min ässkade Tufsen har artros och ont och vill inte ha en klump Pinocchio på sig! Och…..som plåster på såren kommer han och ska kela och det innebär att ligga och tugga på fingrarna väldigt hårt! Men han har ett hjärta av guld och han förstår nog inte riktigt hur stark han är! Jag tröstar mig med att han fortfarande är ung och dum och han kommer växa i från allt det där….men jag vet inte! Vacker är han som sagt! Och mjuk! Alltid något!:)

tisdagstema_temperatur_pinocchio

Tisdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Scaniatjejen - Vilken liten busunge han är men så söt så man måste nog förlåta honom allt! Härlig bild på honom, du tar verkligen fantastiska bilder på dina älsklingar!september 9, 2014 – 1:09 e m

Mias Mix - Visst är det härligt att alla katter har sin egen personlighet :)september 9, 2014 – 1:29 e m

Hanna - Du lyckas alltid fånga dina kissar med härliga miner och positioner, riktiga charmtroll de där. Hoppas Bina är på fötter snart igen!september 9, 2014 – 4:04 e m

Freja - Busiga katter är både supercharmigt och svinjobbigt… Min aby gnager gärna på mig, det är inte alls kul… Och lika gärna som han sover med burman och tvättar honom, så smyger han efter och hoppar på honom, vilket inte alls uppskattas… Han har lärt sig öppna både kyl och frys, så när vi tinar kött i kylen får vi tejpa båda dörrarna, och om vi tinar kött i rumstemperatur måste det stå i micron eftersom det är den enda dörr han inte riktigt kommer åt att öppna…september 9, 2014 – 4:59 e m

Anemonen - Ja otroligt vacker är han till på köpet. Han lugnar förhoppningsvis ner sig med åldern. Finfint foto.september 9, 2014 – 5:54 e m

Paula i pörtet - Vilket underbart foto du tagit på din kompis som höjer din temperatur. Jag vaknar med tre pälsklingar om mornarna, två kissar och en jycke, och brukar få börja med att öppna fönstret så jag får luft!september 9, 2014 – 8:24 e m

Klimakteriehäxan - Häftig bild!september 9, 2014 – 8:53 e m

carina jacobsson - Jisses vad han är vacker din lille buse…då kan de komma undan med mycket ;.) uuuutom att hoppa på ömma kissors ryggar.
Kramseptember 9, 2014 – 9:45 e m

Paula i pörtet - Hej, tack för din kommentar hos mig, du får gärna granska första fotot en gång till, för du ska hitta två katter på bilden!september 10, 2014 – 7:33 f m

Paula i pörtet - Hihi, nej någon tredje misse ska du inte hitta! Vi missförstod nog varandra, trodde du inte sett den röda först…
Fler kissar har jag inte, men nya grannen har också en röd och dessa två kommer inte så väl överens än så länge, men vi får väl se hur det går när bägge har fått hävda sitt revir!september 10, 2014 – 3:25 e m

Annika på Rubinara - En sådan mjukissötnos. Du får sätta ”barnsäkra” lås på skåpsluckorna :-)september 17, 2014 – 8:30 f m

Madde - Hihi, skrattade lite när jag läste men jag förstår ändå dom frustration du får ibland. katter är ju för härlig och alla har olika personligheter:-)september 21, 2014 – 3:52 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*