Dansande dimman

Den ankommande hösten bjuder på dansande dimma nästan varje kväll nu och det är så vackert!

temafredag_dimmandansar

Tema Fredag

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Mias Mix - Ja visst är det vackert! Gick en tidig morgonpromenad och fotade dimman i morse. Ha en skön helg!september 12, 2014 – 10:49 f m

Scaniatjejen - Åh så vackert!september 12, 2014 – 10:59 f m

Anni - Så vackert med staketet och stråna!
Dimman är så förlåtande och omslutande. Många tycker nog att den är skrämmande, men jag tycker att den signalerar trygghet. Ända tills jag hör en varulv …

Här är det dimma på morgnarna nu, men inte på kvällen.september 12, 2014 – 1:10 e m

Freja - Jag gillar att älvorna dansar så fint!september 12, 2014 – 7:30 e m

Mormor - Alvedans kalt min farfar det, når det lå tåkeslør over vann og veier.
Vakkert.
Ha en fin kveld :)

http://www.starbear.no/mormor/2014/09/12/bade-godt-og-menneskeskapt/september 12, 2014 – 8:14 e m

Lena - Denna otroligt vackra dimman dyker väldigt ofta upp på morgontimmarna också här. Tyvärr alltid i veckodagarna och inte på helgen, suck. Jag som vill ge mig ut och fotografera i den. Fin bild, dimma är så läckert. :)september 14, 2014 – 8:07 f m

Annika - Sååå vackert Anneli. Jag har ungefär samma vy morgon och kväll när jag går med Simon. Men inte kan jag fotografera någonting vettigt när jag har en liten snorvalp runt byxbenen :-) Jag har i princip bara fotograferat Simon (förutom jobbbilder då) detta året. Makroobjektivet ligger å surar i kameraväskan 😉 Får se om jag kan plocka fram det någon gång i år. Seriös fotografering får helt enkelt vänta tills Simon är vuxen nog att strosa lite på egen hand. Just nu behöver han 100% uppmärksamhet för han är så busig :-) Älskade hund! Om du vill får du gärna kika på lite Simonbilder på http://www.hunderbar.se Har precis fixat sidan till honom och laddat den med nya och gamla bilder. Jag vet att hösten är ”din tid” och nu är den här :-) Njut av den ordentligt och ha det riktigt fint!september 17, 2014 – 8:27 f m

Madde - Vilken helt underbart bildseptember 21, 2014 – 3:53 e m

Ica - Magiskt och trolskt! :) / Icaseptember 22, 2014 – 7:22 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*