Härliga höstporträtt!

Jag älskar hösten och att fotografera porträtt när den ljuvliga årstiden är som bäst är helt fantastiskt! Här kommer två porträtt på två fina killar jag fotograferade förra året!

Höstfotografering – A’la Foto – Linköping – Höstporträtt – Barnfotografering – Östergötland

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Scaniatjejen - Vilken härlig kille med så intensivt blå ögon! Jättevackra porträttbilder, så snyggt med höstfärgerna i bakgrunden!september 25, 2014 – 7:16 f m

Marit Johansson - Blåare ögon än så kan väl ingen ha :) superfina höstporträtt!
Skrattade när jag läste din kommentar om sommarvärmen vi hade, kanske romantiserar jag lite så här i efterhand, jag tyckte också att det var för hett under de varmaste dagarna. Det ljuvliga var att vattnet i sjöarna var så ovanligt varmt att t o m en badkruka som jag njöt i vattnet så många gånger att jag tappade räkningen. I vanliga fall badar jag ytterst sällan :)september 25, 2014 – 11:01 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*