Bästa årstiden!

Min favoritårstid hösten är i högform! I ärlighetens namn ska jag säga att det har försvunnit mycket löv och många av de vackraste alléerna står redan med tomma träd och det stör mig lite för hösten verkar bli väldigt kort! Jag vill hinna njuta! Men idag har det varit en magisk höstdag med klarblå himmel och solsken och platserna jag varit på har varit fyllda med ljuvliga gula blad på de ståtliga träden!

fototriss_hosten

Jag har svårt att förlika mig med att fototrissen numera är en lördagsfotoutmaning. Den har alltid varit en söndagsutmaning så länge jag varit med (många år) men de senaste gångerna och det verkar fortsätta i framtiden, har fototrissen bytt dag, något som är väldigt förvirrande och lite tråkigt! Men jag lär mig nog snart och hoppas på att någon tar över och gör en fantastiskt rolig fotoutmaning för söndagen! Är det någon som känner till en fotoutmaning för söndagen får ni gärna berätta för mig!:)

FOTOTRISS

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

KajsaLisa - Visst är det en fantastisk årstid om man vill fota naturen, och du tar väl vara på tillfället i dina bilder. Gillar den med vattnet speciellt.oktober 12, 2014 – 12:35 f m

Jenny - Vilka fina bilder! Riktigt intensiv gul färg :)

Jag tror att Åsbergs foto har startat en söndagsutmaning: http://sondagstema.asbergphoto.seoktober 12, 2014 – 5:01 f m

Eva Trillian - Sommaren var torr och löven faller tidigt – det gäller att hinna med den här hösten :) Och det gör du ju! Jättefina bilder!
Trissen har egentligen inte bytt dag – det är inte menat så. Men vi FÅR lägga ut bilderna direkt när temat kommer (vilket alltid varit lördag fm) – jag tror inte det är menat att vi ska stressa för det :) Hoppas du vänjer dig!oktober 12, 2014 – 7:29 f m

Gammelsmurfen - Hösten är även min favoritårstid :-)

Men du: det är väl inget som hindrar att DU lägger upp bilderna på söndagen. Gör som förr :-) Även om jag personligen tillhör dom som tycker detta är bättre…oktober 12, 2014 – 7:50 f m

Tantkalle - Härliga höstbilder!Sprakande höstfärger förstärker verkligen vattenspeglingarna ännu mer.oktober 12, 2014 – 8:14 f m

Beppan - Visst är hösten vacker – vilket dina bilder verkligen visar.
Så synd att den färgstarka perioden är så kort bara.
Här är det färgstarkt och snöigt samtidigt just nu.
Hoppas snön smälter bort….

Har samma funderingar kring fototrissen.
Det har ju alltid varit en söndagssyssla.
Men men – vi får väl bita i ngt annat på söndagar framöver :-)oktober 12, 2014 – 8:17 f m

Åke - Jag gillar första bilden… Spännande att följa linjen: Vad finns bakom krönet :) Dessutom får man se äkta taggtråd som jag tror inte får sättas upp längre… Stolpar, grusvägen och de blommor som vissnar ut vackert! Björkarna och vattnet är för den skullen inte dålig heller :) Hösten är härlig men alla nyanser du fångat :)oktober 12, 2014 – 8:19 f m

Sanna - Håller med om att hösten är underbar och det är lite trist om den far förbi lite för fort, å andra sidan är jag en riktig vintermänniska också. Fin triss med alla gula löv. :)oktober 12, 2014 – 8:44 f m

Pia - Verkligen vackra bilder på hösten. Favoriten är den översta, man undrar ju vart vägen leder :)
Jag vet att det är fotoutmaning med vänner emellan idag.
Önskar dig en finfin söndag!
/Piaoktober 12, 2014 – 8:48 f m

Beppan - Här har du en utmaning!
http://sondagstema.asbergphoto.se/oktober 12, 2014 – 9:32 f m

Barbro S - Åh, vilka härligt färgstarka bilder. Vattenbilden är superfin. Ja visst är hösten vacker, men det är kul med lite förlängd sommar också :). Svar på din kommentar: Det var folktomt för att säsongen var över i stort sett, mest bara skandinaver på besök. Enligt italienarna är det nu/då väldigt kallt, vilket inte minst syntes i staden då de flesta hade tunna täckjackor när jag gick där med bara armar och ben. Vi har olika vanor :).oktober 12, 2014 – 9:57 f m

Laika - Oj, vilka helt underbara bilder på din triss, för att inte tala om de andra bilderna vi fortsatte scrolla ner och titta på. Du fotograferar helt fantastiskt :) Ett litet besök då och då blir från och med nu ett måste, så här fina bilder kan man ju inte gå miste om :)oktober 12, 2014 – 9:58 f m

Benita - Härliga höstbilder i din triss. :)oktober 12, 2014 – 11:15 f m

Berit E i Kasperian - Lång höst, blir det nog, även om träden är utan löv. Men visst är det fantastiskt, när träden ”höstblommar”. :)
Fin gul triss!
Berit E

(Jag har hakat på det nya temat som Elisabet ”Åsbergs foto” dragit igång. Det inspirerar.)oktober 12, 2014 – 11:36 f m

Violen på Brandholmen - Höst, underbara höstbilder! Vill så gärna följa stigen i första bilden och njuta av allt det vackra!

Jag tror att Åsberg har en ny fotoutmaning på söndagar men det känner du kanske redan till!
Ha en skön söndagseftermiddag!oktober 12, 2014 – 12:05 e m

Neha - Håller med dig om att Hösten är helt underbar!oktober 12, 2014 – 1:12 e m

Linnéa - Vackra höstbilder du visar. Ser så härligt lantligt ut. Vet inte om det finns söndagsteman, tror möjligtvis att Helgbilden är ett sådant. Har inge varit med.
Själv tycker jag nog det är lite skönt att temat släpps o kan läggas i när som helst under lördagen. Gillade inte det där med att stå på vid midnatt. Det blev lite hetsigt, kunde inte låta bli trots att jag visste att jag kunde vänta.
Ha det så bra du kan under veckan!oktober 12, 2014 – 1:53 e m

Monica o Jacob - Härliga höstbilder, bäst gillar jag den med vattnet:-)
Ha en skön söndagkväll
http://ingemix.bloggplatsen.se/2014/10/11/10888763-fototriss/oktober 12, 2014 – 3:59 e m

Kerstin - Underbara höstbilder. Jag är lite kluven inför mina känslor för hösten. Bjuder den på så vackert väder som det är på dina bilder älskar jag den. Men hos mej är det just nu regn, blåsigt och disigt. Då har jag väldigt svårt att förlika mej med årstiden.

Dina bilder är underbara och du är en så otroligt duktig fotograf:=)oktober 12, 2014 – 4:43 e m

Kerstin - Hej igen. Hittade en söndagsutmaning när jag bläddrade runt bland tirssarna. Kanske är det samma står om i tidigare kommentarer. Adressen är http://sondagstema.asbergphoto.se/sondagstema-i-farg-svartvitt-3-fantasi-2/oktober 12, 2014 – 4:50 e m

Per-Anders - Härliga höstbilder! Fotmässigt är hösten en härlig tid men för egen del tycker jag sommaren är skönast.oktober 12, 2014 – 4:58 e m

Kari - Jeg har også høsten som en favorittårstid. (Men det sier jeg om vinteren, våren og sommeren også når de er her) Det første bildet ditt var lekkert!oktober 12, 2014 – 4:58 e m

Veiken - Först: Ja det finns en söndagsutmaning hos Åsbergs Foto
http://www.asbergphoto.se/blogg/

Din triss är så vacker trots att hösten snart är slut! Gillas!oktober 12, 2014 – 6:11 e m

Marja - Tjusigt! Det är väldigt mycket gult i år och det är ju en färg som lyser upp. :)oktober 12, 2014 – 8:26 e m

Freja - Så vacker hösten är hos dig! Och dina bilder gör verkligen hösten rättvisa!oktober 12, 2014 – 8:53 e m

Kerstins foto - Ljuvliga bilder och härliga färger. Men jag håller med, hösten försvinner alldeles för fort i år. Man hinner ju knappt få nåt på bild då det inte är roligt väder heller. Hoppas på lite bättre väder och det snart.
Helgbilden är en fotoutmaning på söndagar, har du sett den? Här hittar du den i alla fall: http://maritjohansson.se/blogg/oktober 13, 2014 – 12:51 f m

Anni - Här var det guldgult till max! Sista bilden med speglingen i vattnet är min favorit, nästan så att jag velat att du skurit bort vassen i den.oktober 13, 2014 – 10:45 f m

ella - vilka varma gula bilder på hösten. av sånt här bli jag glad.
ellaoktober 13, 2014 – 2:20 e m

Marit Johansson - Har du deltagit i Fotosöndag någon gång? http://fotosondag.se/
Var med för ett par år sedan men kände att jag inte riktigt platsade med mina amatörbilder, men den skulle passa dig perfekt med dina fina bilder. Och så har du ju Helgbilden hos mig :) men jag kör ju aldrig något speciellt tema.
Jättefina höstbilder bjuder du på i inlägget. Själv har jag varit väldigt höstdeppig men det börjar gå över och energin kommer sakta men säkert tillbaka.oktober 14, 2014 – 12:45 e m

Mary - So beautiful! Wonderful trees and colors!oktober 15, 2014 – 11:22 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*