Syskonfotografering

Att ge sig själv eller någon i familjen en bild, eller en fotografering är nog en av de bästa presenter man kan ge! Detta är bilder från en syskonfotografering där pappan i familjen fyllde 50 år och de ville fira honom med ett fint syskonporträtt! Det var en superrolig fotografering och syskonen var superhärliga och så snygga! Mamma var med så så klart fick hon också vara med på bild!

Jag vill verkligen uppmana alla att göra familjeporträtt! Och det går bra i vilken ålder som helst, vilken konstellation familjen än har. Naturligtvis går det bra med en hög vänner också eller du och din hund/katt men det största och viktigaste är att verkligen göra det för det är så roligt att ha i efterhand och glöm inte nu när vi går mot jul: det är perfekta julklappar! Både mormor och farmor vill ha sina barn/barnbarn på väggen!!

Syskonfotografering – Linköping – Porträttfotograf – Modellfotografering – A’la Foto – Östergötland – Höstporträtt – Julklappar

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Scaniatjejen - november 5, 2014 - 8:59 e m

Vilka underbara bilder! Kan tänka mig att pappan kommer att vara superlycklig över presenten!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*