Jullkalender: Lucka 2

Tänd ett ljus och låt det brinna. De kör med 100% jullåtar på Mix Megapol nu och fram till och med juldagen. Det gillar jag för jag får höra många nya och gamla låtar som jag inte upptäckt tidigare. Men en sak som jag reagerade på var att de spelade ”It must have been love” med Roxette i sitt jullåtsmaraton. För mig är inte det en jullåt. Vad tycker du?

julkalender_2

——————————————————————————————————————
Besök gärna: Käringfällans julkalender!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Freja - december 2, 2014 - 12:35 f m

Nu gräver jag i min poptrivia och har för mig att de i ursprungslåten sjunger nått om christmas day, men att det ändrades när den skulle vara med i Pretty woman, eftersom den inte handlade om jul. Så det kanske är därför…

Veiken - december 2, 2014 - 6:54 e m

Jag ligger lite efter resten av folket. Jag har inte den mista känsla att det snart är jul och att vi är inne i advent
Svar: Jag tycker att det har minskat med bloggare och sidvisningar rakt av. Många verkar vara bloggtrötta, men det är nog inte hela sanningen. Jag har kikat lite på andra bildutmaningar, men jag är absolut inget proffs, bara någon som gillar att trycka på knappen och då känns det som att jag och mina bilder passar in på Fototriss! Jag har faktiskt lärt mig en del av att titta på andras bilder där! Summa summarum – jag tänker fortsätta där! Ha det så gott!

Anemonen - december 2, 2014 - 9:00 e m

Nej jag håller med dig för jag lyssnade lite på det. Ett vackert foto i ljusets tecken och det gillar jag.
http://karingafallan.blogspot.se/2014/12/lucka-nr-2.html

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*