Julkalender: Lucka 9


Denna bild hade jag i ett annat inlägg kallat fågel. Ser ni fågeln som sitter i trädet och väntar på sina kompisar? Nu, eftersom det är julkalender är det mera inriktat på de runda gula ljusen i förgrunden! En eftermiddag för inte alls längesen var det magiskt ljus ute och då skapades denna bild. Ibland blir ljuset så där otroligt magiskt och jag kan inte slita blicken. Det är ett så varmt ljus med massor av färger över hela världen! Hoppas ni fått uppleva det för det är verkligen en händelse att njuta av! Jaha! Nu är vi inne på tredje adventsveckan och inte är det mera snö ute för det. Frosten biter sig kvar på natten men i övrigt är det väldigt novembrigt! Men mitt hopp har inte dalat….vi kommer få snö till jul! Eller vad tror ni?

julkalender_9

——————————————————————————————————————
Besök gärna: Käringfällans julkalender!
Vill flera hoppa på och vara med i julkalendern så var det! Det är spontant, roligt och utmanande!:)


Ett svar till “Julkalender: Lucka 9”

  1. Så klart vi hoppas på snö till jul! I år har jag helt missat att följa din kalender, men nu har jag läst och tittat igen och njutit av dina bilder! Fågeln var det första jag såg i dagens bild! Må så gott! Kram Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *