God fortsättning!

Jag vill tacka alla som besökt min blogg under 2008. Jag är så glad över alla som kommer hit regelbundet och förgyller min dag med fina kommentarer! Under senare halvan av året har antalet besökare ökat och det gör mig jätteglad! Jag hoppas att ni vill fortsätta besöka mig och min blogg under 2009 också! Och att flera ska hitta hit! Det skulle vara roligt! :O)

Jag önskar er alla ett fantastiskt 2009 med mången god fotolycka och härliga nya och spännande möten!

Kram på er!! Ni betyder massor för mig och min blogg!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

vera - Vackra bilder på en vacker katt!januari 3, 2009 – 9:17 f m

Kerstin - Självklart kommer jag tillbaka. Har lagt till dig på Bloglovin´ så jag inte ska missa nåt inlägg. :)
Vackra bilder på vacker misse.
Ha det gott.januari 3, 2009 – 11:51 f m

Karins fotoblogg - Å så vackert! Ang julgranskulan så köpte jag den dagen före julafton, för halva priset :) Hoppas att du får ett gott 2009, det är du värd! Roligt att titta in hos dig, dina bilder inspirerar!januari 3, 2009 – 1:17 e m

miilo - vilka mysiga och stämningsfulla bilder :)januari 3, 2009 – 3:53 e m

Jenny - Vilken oerhört fin blogg du har, med alla dina fina fotografier. himlans vackert! är själv foto intresserad, och har varit det i många år, men det är inte förrens på senaste tiden som jag verkligen vill ta tag i det på riktigt. så hoppas på en bra kamera snart samt lärt mig photoshop lite bättre. kram på dig!januari 3, 2009 – 5:14 e m

Anita - God fortsättning på dig också Anneli! Klart jag kommer att fortsätta besöka din blogg. Fattas bara, med alla fina bilder som du visar upp. De här är ljuvliga.

Kram Anitajanuari 4, 2009 – 5:23 e m

Anneli - Vera & Milo: Tack så mycket! :O))

Kerstin: Vad glad jag blir! Gillar de trogna! :O))

Karin: Vad roligt att du blir inspirerad här! Det gör mig otroligt glad! Jag önskar dig ett gott 2009 för det är du också värd! :O)

Jenny: Varmt tack! Jag önskar dig all lycka med fotograferingen! Det är såå roligt! :O))

Anita: Du är för go! Tack! Jag är så glad att du besöker mig och att du gillar det jag gör! Lycka till själv med -09 och fotograferingen! Kram!januari 5, 2009 – 5:51 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*