Julkalender: Lucka 20

Det är helt galet men det är dan före dan före dan före dan före dopparedan idag! Det innebär att det är julafton om fyra dagar!! Jag har inte köpt en enda julklapp än! Jag har inte skickat ett enda julkort! Jag har förätit mig på både saffran och julmust och pepparkakor ligger inte långt efter! Nu tycker jag inte så mycket om pepparkakor så det är lätt att tröttna på! Jag har dock inte tröttnat på alla införjulprogram som går på tv nu. Mitt favoritprogram har varit ”Julbak med dessertjuryn”. Så söta de där pojkarna är och vilka konstverk de gör! Pepparkakshusen som de skapade i dag var otroligt fina! Jag önskar jag kunde baka och laga mat som de på tv. Det är så enkelt och ojobbigt! Allt bara flyter och allt blir helt perfekt!

julkalender_20_star

Ordlös Lördag

Veckans Fönster 

——————————————————————————————————————
Besök gärna: Käringfällans julkalender!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Violen på Brandholmen - En härlig närbild med ljust och värmande uttryck!
Ha en skön lördag!december 20, 2014 – 10:22 f m

Anemonen - Tack för snäll kommentar och jag har skapat det tillsammans med min son i Photoshop CS6 för det har inte jag så men det var pilligt och jag vet inte om jag skulle fixa det helt själv än men människoskapat är det av oss båda. Tyvärr har jag varit tvungen att avbryta julkalendern pga personliga skäl. Kram och ha en God Jul. Ingerdecember 20, 2014 – 12:17 e m

Rajson - Dessa julstjärnor ger verkligen drömlikt vackert sken i fönstren.
Ja tänk vad fort det går. Man får inte stressa upp för sig för onödiga ting. Julen kommer ändå!december 20, 2014 – 4:19 e m

Freja - Inte förätit mig på nått än (har visserligen varken druckit glögg eller ätit lussebullar än) inte skickat julkort, varken städat eller pyntat. Vi firar inte julen så mycket hos oss… Däremot blev det julklappar i går. 100 kronor till alla tiggarna jag brukar ge pengar till, samt 12 paket, till ett värde mellan 150-300 kronor styck till Clarions gran som samlar in klappar för barn och ungdomar som annars inte skulle få det. Kvar har jag att ge pengar till SOS barnbyar, Rädda barnen och Unicef, men det gör jag när jag betalar räkningar.december 20, 2014 – 7:15 e m

Åsbergs Foto - Va vackert!:)december 21, 2014 – 12:12 f m

Ninnie - härlig, julig, drömlik bild!december 21, 2014 – 10:32 f m

Marit Johansson - Ja du det önskar jag också, är tyvärr helt ointresserad av bakning men jag tycker det är jättegott att ha hemma. Fin julstämning i din bild!december 21, 2014 – 6:38 e m

Linnéa - Så varm o fin din bild blev! Härlig spegling. Ha en God Jul Anneli, ska försöka hinna lägga in en triss!december 21, 2014 – 9:58 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*