Drömmar

Tema fredags tema idag är nyårslöfte! Jag avger inga nyårslöften så som många andra gör. Däremot går jag i genom det som varit bra i mitt liv under året och det som varit mindre bra och utefter det formulerar jag vissa önskemål som jag hoppas ska ske under nästkommande år. Ett av dessa önskemål är att få göra flera sådana här fotograferingar. Få mina drömmar ut på bild. Denna fotografering hade jag drömt om i flera år och till slut gick det och det blev så bra. Jag vill skapa flera sådana fotograferingar! Gärna med Cissi, som är modell på dessa bilder, för hon är helt fantastisk att jobba med! Men gärna med andra också! Så det är mitt önskemål/ typ nyårslöfte! Men över lag vill jag fotografera mer, både macro, lanskap, mina katter, bröllop och porträtt! Jag älskar att fotografera och jag vill göra det mer!:)

Tema Fredag

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Violen på Brandholmen - januari 2, 2015 - 9:17 f m

Ser fram emot dina bilder under 2015 både av katter, landskap, bröllop och porträtt!
God fortsättning på det nya året!

AKP Photography - januari 2, 2015 - 5:31 e m

Så vakre bilder 😀

Freja - januari 2, 2015 - 7:21 e m

Jag ger heller inga löften, jag sätter mål och har önskningar. Hoppas dina önskningar uppfylls1

Marit Johansson - januari 3, 2015 - 9:09 f m

Bra ”nyårslöfte”. Fantastiska porträtt!

Madde - januari 19, 2015 - 2:00 e m

Så vackra bilder :-)

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*