Fina kissen!

Jag förstår mig inte på människor som inte förstår katters värde! Att skaffa en katt till sina barn som sommarnöje och sedan bara lämna kissen åt sitt öde när sommaren är över! Hur kan en normal människa göra så? Handlar det verkligen om okunskap? Tror dessa människor verkligen att katten, som ena dagen är en älskad familjemedlem med massor av mat, kel och kärlek och nästa dag helt plötsligt utestängd utan mat och värme eller ett hem att komma hem till, kan klara det? Vad är det som gör att människor tror att katter är så självständiga att de kan bli bortkastade som gårdagens matrester utan att det ska göra något med kissen?

Denna underbara kisse är förmodligen en sådan. Han har inget hem men han har hittat sig till ett hem där han själv bestämt att han kan få bo efter att ha sökt länge och på många olika platser! Dessvärre har redan detta hem flera katter som inte alls tycker om att han har kommit till dem så det är tveksamt om han får stanna kvar!

Han är den ljuvligaste lilla kisse som är så kelig och uppmärksamhetskrävande och bara vill vara nära och umgås. Han är okastrerad så därför går han inte ihop med gårdens andra kissar men förhoppningsvis kommer en kastration hjälpa och han får bo kvar i det hemmet han hittat åt sig själv!

Men om det inte gör det behöver han ett hem. Ett permanent hem för resten av hans liv! Ett hem där han blir lika älskad som han kommer älska tillbaka! Om någon är intresserad så hör av er så ska jag vidarebefordra kontakt för jag lovar en sak. Den som tar till sig denna kisse till sitt hem kommer få en vän för livet!


katten

Torsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Lotta - Åhhh, så fin har är, hoppas verkligen någon nappar och vill ha honom. Tyvärr är jag ingen kattmänniska, vi har alltid otur med våra katter och sen gillar Russan bäst när katterna sitter i träd, högt upp i träd. Dina bilder är annars oemotståndliga! Må så gott! Kram Lottafebruari 19, 2015 – 7:06 f m

Violen på Brandholmen - Stackars lilla kisse som lever på undantag! Hoppas han får ett permanent hem!
Ha en bra dag!februari 19, 2015 – 8:26 f m

Caroline - Dessa människor kanske hellre ska köpa en katt på leksaksaffären åt sitt barn, om de inte har vett att sköta om den. Blir så arg på sådant.
Fina bilder!februari 19, 2015 – 11:37 f m

Cecilia Artista - Visst är det fruktansvärt när folk tar en sommarkatt och sen bara lämnar den! Djurplågeri!

Jag hade tidigare en katt som hade precis den här täckningen och som hette Oskar. Han var både vacker och helt underbar!februari 19, 2015 – 4:28 e m

Artlover - Fina bilder med skärpa på det rätta stället. Jag funderar att skaffa en trasdocka till katt :-)februari 19, 2015 – 11:56 e m

Anni - Vilken snygging! Undrar om han bara rymt hemifrån? Men då borde han väl vara märkt på något sätt, tycker man. Hoppas att han får ett bra hem!februari 20, 2015 – 10:28 f m

EMMA - Alltså katten! Gud såå söt!!februari 22, 2015 – 7:08 e m

Madde - Gör så ont i hjärtat när jag tänker på alla själviska människor där ute som skaffar katter utan att veta vad det innebär och sen bara ge upp…..fy gör mig så ledsen. Hoppas denna kisse får stanna!februari 23, 2015 – 2:58 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*