Douglas

För cirka en vecka sedan träffade jag Douglas. Han ville ha lite nya, fina profilbilder och visst ville jag hjälpa honom med det! Det är så sällan jag får chansen att ha en kille framför kameran och det är både annorlunda och utmanande och framför allt roligt! Speciellt när det är en snygg (och galen) kille som Douglas som verkar vara född att stå framför kameran (och ja, jag vet att när han läser detta kommer han skratta och absolut inte hålla med men det får stå för honom).:)Här kommer några smakprov!

Förresten….ser ni vem han är lik?

douglas_portrattfotografering_3

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Douglas - Du tar verkligen fantastiska bilder Annelie!

Jag ville gärna ha några foton men var klart skeptisk inför att stå framför kameran. Detta rann dock av mig snabbt tack vare ditt skickliga sätt att få en att slappna av och känna sig trygg i en ovan situation. Jag fick istället en riktigt rolig eftermiddag i blåsten och har några väldigt vackert tagna foton som kvitto på det.

Men du har rätt, född att stå framför kameran? Haha!!mars 11, 2015 – 8:26 e m

Michelle - Snyggt! Vem han är lik får du berätta på lördag för det ser jag inte hehe. Kram sålänge 😉mars 19, 2015 – 1:23 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*