Härliga snödroppar!

Ett motiv som inte är helt lätt att få bra på bild tycker jag men ändå försöker jag varje år! I år har jag gjort något annorlunda genom att fotografera mängden droppar av snö i stället för att fokusera på en och en och jag tycker nog det blev ganska bra. Det är första gången jag macrar i år så det var en speciell känsla! En lyckokänsla och jag önskar att jag kommer göra det många gånger mer!:)Våren är ju här så tillfällen kommer komma många fler och jag hoppas verkligen att våren blir lång och lagom varmkall så blommorna står länge i år!:)Våren har varit min favoritårstid och jag gillar den verkligen men jag gillar verkligen snöfall och regn och jag älskar hösten med dess vackra färger så jag har ingen favoritårstid! Jag är en minsta favoritårstid och det är sommaren men det beror enbart på värmen. Är sommaren lagom varm så tycker jag om den också!:)

Fototriss

Tisdagstema

Onsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Arja - Åh vilka vackra bilder du tagit!!
Kram Arjamars 11, 2015 – 6:46 f m

Malys Krok - Regnet med å finne noe vakkert her hos deg, og jeg ble ikke skuffet! Nydelig! -Margit-mars 11, 2015 – 8:08 f m

Mormor - Så vakkert.
Vår og grønt skimmer, gjør meg glad.
Ha en fin onsdag.

http://www.starbear.no/mormor/2015/03/11/gront-som-skimrer/mars 11, 2015 – 8:52 f m

Mias Mix - Blev jättefint och snödroppar passar ju bra att fota i grupp eftersom de växer så.mars 11, 2015 – 9:41 f m

Marit Johansson - Ljuvligt, romantiskt och sanslöst vackert!mars 11, 2015 – 9:56 f m

Leena - Det blev jättefina bilder. Det är lite svårt med snödroppar – har själv legat på magen i morse när jag försökte få en bra vinkel. Och så är ju resten av rabatten ofta lite risig också. Fast det syns ju inte i dina bilder när bakgrunden försvinner. Vackert!mars 11, 2015 – 11:11 f m

Caroline - Fina bilder!
Låter lite som mig det där, älskar också alla årstider.mars 11, 2015 – 11:12 f m

Kristallina - Ljuvligt vackert! Då öppnar sig mitt hjärta. Våren när den är som vackrast!mars 11, 2015 – 7:12 e m

Klimakteriehäxan - Inget kan slå de där första späda blomstren!!!mars 11, 2015 – 7:27 e m

Anita A - Ljuvliga små snödroppar, härligt fångade med fint (mot)ljus, bilder att njuta av :)mars 11, 2015 – 8:11 e m

Emelie - Vilka fantastiska bilder!! Och ljuset! :)mars 12, 2015 – 4:52 e m

Paula i pörtet - Fantastiska macrobilder! Det låter som du är som jag, som inte tål värme! Under en sådan mår jag pyton, då tillbringar jag helst tiden guppande i en sval sjö!mars 12, 2015 – 6:39 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*