Inspiration av och från stenar!

Jag har haft en väldig lågsäsong fotomässigt. Tappat helt inspirationen men vill så gärna hitta tillbaka till den jag vet att jag har älskat att fotografera. Saken är den att gör man det inte ofta så tappar man det ganska snart så inte nog med att inspirationen är borta, så är även talangen…. Men jag hoppas att båda kommer tillbaka och nu när det är vår med alla vårblommor och ljuset så tänker jag att det blir lättare. Jag har redan varit ute två gånger denna vecka och första gången fotograferade jag snödropparna i förra inlägget. Idag har jag fotograferat flera vårblommor men det som inspirerade mig mest var gamla torra löv och dessa stenar som någon format till en pyramidform i skogen. Så jag bjuder på mina stenbilder och hoppas att ni kommer gilla dem! Jag gillade i alla fall att skapa bilderna!:)

Fredagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

MacHenry's - Den nedre bilden är verkligen vacker!mars 13, 2015 – 6:20 f m

Violen på Brandholmen - Gillar bilderna, stenhårt!mars 13, 2015 – 8:39 f m

Susanne - Fina bilder och jag känner igen mig väldigt mycket i det du skriver. Men nu när det blir vår och ljusare dagar och naturen fylls på med färg så hoppas jag att komma ut och fota massor. Trevlig helg =)mars 13, 2015 – 9:09 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*