En bukett blommor

Till er alla som besöker min blogg! Det är inte många nu för tiden men ni få är naggande goda! Jag förstår att det har minskat för inläggen har minskat och kanske inte är så inspirerande! Jag har en djup svacka i mitt liv just nu och allt är som en dubbel uppförsbacke så jag är glad varje gång jag lyckas få till en bild till en fotoutmaning. Det är också därför jag har minskat på kommentarerna hos andra. Jag har ingen ork att göra mitt eget liv just nu så då blir det än mindre ork att titta runt och kommentera hos andra och självklart då minskar besöken och kommentarerna här! Det förstår jag! Det är ledsamt för kanske är det då jag behöver dem som mest men det är ju inte lätt att veta för någon annan! Jag hoppas hitta tillbaka till glädjen, orken, bloggandet och framför allt skapandet! Och då kommer jag också tillbaka till er!

fredagstema_paskliljorFredagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Caroline - Fin bild, precis som alla andra bidrag du lämnar i fotoutmaningar.
Hoppas du snart känner dig bättre, även om det känns tungt nu.
Krammars 20, 2015 – 7:57 f m

Eva Trillian - Vacker bild med skön känsla av vår, förstärkt av det fina ljuset!
Jobbigt när livet är strävsamt och orken går åt till det som är slitsamt – glädjen gömmer sig. Önskar dig ett ljus i tunneln och mer ork i samma takt som ljuset kommer med våren!mars 20, 2015 – 10:26 f m

Marit Johansson - Men puss och kram på dig, känner så mycket igen mig i det du skriver, precis så där är det i bloggvärlden, är i samma sits som du ibland. Älskar dina bilder, du är en sann inspirationskälla ska du veta!mars 20, 2015 – 6:28 e m

Christina - Hej! Jag förstår fullståndigt hur du känner dig! Själv känner jag att jag kan göra ett inlägg på bloggen men inte orkar eller hinner titta på alla inlägg i fotoutmaningen hur gärna man än vill. Och ofta tittar man in på en sida men har inte så mycket att saga mer än att man uppskattat bilden. Varma hälsningar! /Christinaapril 5, 2015 – 9:31 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*