Min krukväxtvänner!

Jag vet inte om ni vet det men jag älskar krukväxter! Jag har samlat på det så länge jag kan minnas! Jag älskar när de frodas hemma och växer och bara är vackra! När jag var yngre gillade jag bara gröna växter (bladväxter) men har med tiden gillat blommande växter mer och mer. En period samlade jag bara på växter med gula blommor! Jag hade Hoyor, Nerium, kaktusar, Mönjeliljor med bara gula blommor. Mycket roligt och spännande! Tyvärr hade jag en stor svacka på grund av flytt så alla växter dog men jag har kommit i gång igen och nu trivs de igen! Jag samlar nu för tiden inte egentligen på något speciellt förutom vackra växter. Jag har massor av Mönjeliljor (Clivia) och så har jag många Schlumbergera (Jul/novemberkaktusar). Just nu blommar mina Schlumbergeras så fint i köksfönstret och det är en ren njutning!:)
Sedan har jag en Mönjelilja som jag är otroligt stolt över. Min dröm har alltid varit att ha en Mönjelilja som är stor nog för att få flera blomstänger samtidigt och i år för första gången har det hänt! Den är så vacker med massor av blommor i varje klase! Sist men inte minst vill jag visa min vackra Spjutbräken. Den är så grön och vacker och den tycker jag mycket om!:)

Torsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

anettesbokboble - Fantastisk nydelige bilder :)april 9, 2015 – 5:08 e m

Mias Mix - Så härligt med alla fina blommor! Mina liljor blommar också för fullt nu. Kul med lite färg så här på våren.
Så söta katt-påskägg! Lite jobbigt att titta på bara eftersom jag just avlivat en av våra katter.april 9, 2015 – 6:31 e m

Anita Malta - Vackert och väldigt färgstarkt. Det gillar jag :-)april 9, 2015 – 6:46 e m

Anne-Mari - Ååå, så nydelege blomster.
Det er vel slike som du får til å blomstre gang på gang dette ?

Fin kveld.april 9, 2015 – 7:34 e m

Eva Trillian - Ni verkar trivas tillsammans, du och alla de vackra växterna! Så mycket blommor!
Sv: Jo, nog är vi några som använder ordet fin så ännu :) Tack och lov! Men i stort så har ordet genomgått en förändring, så som många (alla?) ord gör.
Trevligt att du gillar tacksamhetslistan :) Välkommen med om du vill och kommer ihåg :)
Önskar dig ett skönt veckoslut!april 9, 2015 – 8:13 e m

Renée - Men så vackra kaktusar, visste inte att det fanns gula t ex. Och Mönjelilan! Fantastisk!april 9, 2015 – 8:26 e m

Laura - Vilka underbara kaktusar!! Jag älskar när de blommar :) Själv har jag dock knappt några blommor för 1) min ena katt äter upp alla blommor, 2) min andra katt äter upp bladen och 3) jag antingen övervattnar dem eller glömmer bort att vattna… Hopplöst fall med andra ord 😉

Men sådana foton förgyller mina dagar så tack för att du delar med dig!april 9, 2015 – 8:39 e m

LINDA - åh så fina vilken färgklick:)april 11, 2015 – 4:39 e m

Anemonen - Klivia är min favorit här. Min mormor var expert på just kliva. Hon hade dem överallt. Jag fick en som kom från hennes hem men tyvärr var jag inte den rätta att hålla den vid liv, men den var gammal redan när jag fick den så kanske hade den gjort sitt. Jag samlade med på krukväxter en gång fast jag samlade på de som jag kallade nässlor. Olika varianter fanns och de hade små oansenliga blommor men jag tog skott och satte och de klarade jag av att sköta. Numera har jag mest sådana som tål att torka ut. Kanonfina är dina växter och jag bara njuter av dem just nu.april 13, 2015 – 8:04 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*