Hipp Hipp Onsdagstema

Onsdagstema har 5-årsjubileum och det firas med en tävling. Temat är framfart och här ser vi Pippis framfart i trädet! Hon är en riktigt duktig klättrare när hon väl är ute vid ett träd!:)

IMG_3311

Onsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
B i r g i t t a - april 26, 2015 - 10:21 f m

Hennes framfart tycktes skaka av sig förföljaren 😉

Laura - april 26, 2015 - 8:02 e m

Vilket vackert foto!!! <3

SV: Jag har läst på ang plastburkar och kom fram till att jag inte vill ha det i mitt hem. Anledningen är den att via maten som förvaras i burkarna får vi i oss farliga plaster, det är skrämmande hur många olika farliga ämnen som är godkända att ha i burkar där tanken är att maten ska förvaras :(

Lina - april 29, 2015 - 10:36 f m

Så fin katt! Påminner lite om min Ragnar som är en blandning mellan birma och ragdoll.

Madde - april 30, 2015 - 9:38 f m

Så fin bild :-)

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*