Linköpings bal 2015

Snart är det dags för abiturientbalerna här i Linköping. Den 23 maj är den första och följs av två ytterligare. Hela staden fylls av vackra balklänningar, snygga frackar och fina och glada människor uppklädda till tårna. Ett minne för livet för en student!

På bild är vackra Eleonore som dansade bal förra året. Tidigt på morgonen träffades vi för att föreviga hennes baldag med fina porträtt. Dessa är tagna i Trädgårdsföreningen ( där de senare på eftermiddagen samlas igen för att ha picknick innan det bär i väg på rännstensgång genom stan och dansa på torget!)

Är ni intresserade av att bli förevigade på er baldag är ni varmt välkomna att höra av er via mäjl: anneli@alafoto.se eller via meddelande här nedanför!

balen_linkoping_studenten_portratt_

Balporträtt – Linköpings bal – Studentporträtt – Rännstensgång- Porträttfotografering – Porträttfotograf

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Madde - Åh, så vackra bilder :)maj 21, 2015 – 2:38 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*