Hipp Hurra för Tufsen idag!

Idag är det Tufsens födelsedag och det ska firas med pompa ståt som vanligt! Flagghissning över hela landet så snart det ljusnar och alla får ledigt för att fira Tufsen denna dag! Jag tycker Sverige är fantastiskt som gjort så bra och fint just för Tufsen på hennes dag! Här  hemma ska det förutom att se alla andra fira henne, också bjudas på god mat, lek och en tur till landet där hon ska få tonfisktårta och springa fritt över ängarna i hemliga trädgården!:)

Tufsen är den mest fantastiska lilla kisse jag någonsin känt! Hon är min bästa vän och det finns ingen som hon! Hon är verkligen gudabenådad! Och så vacker! Det vänligaste ansiktet man kan tänka sig med den godaste själ! Hon är fulländad! Hon fyller tre i år (född 2002!) och för varje år som vi har varandra växer vår kärlek större! Min fina, ässkade Tufsen! Jag hoppas du får en underbar födelsedag! Kram min fina ässkling!

tufsen_fodelsedag

Jag tänker på det varje år men vill förtydliga det här! TACK snälla Gullvi Sandin, S*Possum’s för att jag fick denna lilla ljuvliga skatt i mitt liv!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Mandy Lou - Gratulerer skjønne Tufsen! Da kan jeg lettere forstå hva det er som feires der borte i Sverige i dag. :)juni 6, 2015 – 8:39 e m

Madde - Så vackra bilder och grattis :-)juni 14, 2015 – 9:32 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*