Syrensaftstillverkning

Söndagen ägnades år att göra Syrensaft. Jag har aldrig gjort det tidigare och inte ens smakat så jag tycker det var jättespännande! Det tog i princip hela dagen men på kvällen kunde jag sitta och smutta på min syrensaft och jag var nöjd. Den var inte lika god som jag tänkt mig men ack så vacker! Jag tror att jag använde för mycket blommor till för lite vätska så därför blev min en aningens besk i slutsmaken men det är överkomligt! Här ser ni hur det har gått till under dagen!:)

Helgbilden

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

HelenTh - Oj, vad spännande med syrensaft! Det har jag aldrig hört talas om tidigare.juni 8, 2015 – 11:39 f m

Mias Mix - Oavsett hur det smakade så är bilderna fantastiskt fina! ☺juni 8, 2015 – 5:44 e m

kiki freese - Väldigt vacker saft och vacker presentation av tillverkningen.
Syrensaft är en helt ny grej för mig.
/Kikijuni 8, 2015 – 9:11 e m

KajsaLisa - Herregud, du har ju lagt ut ett recept i bilder, det kallar jag kreativt. Sen syrensaft, hade ingen aning om att det fanns, visst lär man sig mycket av att blogga :)juni 8, 2015 – 11:55 e m

Meta - Hej. Låter spännande ska nog testa din med Jag gör annorlunda det tar 4 dygn innan den är färdig Kolla min koloniblogg får de receptet
Jag kokar vatten och socker.och den blir lite violett.Kul att pröva en annan variant.
Ha det gott
kram Metajuni 9, 2015 – 2:17 e m

Lotta - Wow…så läckra bilder! Tyckte du det blev gott? det ser verkligen festligt ut! Kram Lottajuni 10, 2015 – 7:25 e m

Madde - Så otroligt vackra bilder :-)juni 14, 2015 – 9:35 e m

Michelle - Åhhh. Ser gott ut!!juli 9, 2015 – 7:53 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*