Födelsekalas med tokiga kissar!

I fredagskväll var jag och min mamma och firade Ann-Greth, som hade fyllt år. Självklart hälsade vi även på hennes två söta, tokstolliga katter Zigge och Oskar. Och ja, jag säger tokstolliga för har man katter som mina och möter dessa två blir man smått överraskad och överrumplad!:)AG bjöd på en god varm macka med kräftstjärtar och Västerbottenost på. Det var nog bland det godaste jag ätit och så enkelt! Sedan blev det massor med prat och studerande av tokkissarna. Kvällen avslutades med en jättegod bärpaj med vaniljsås till och så vackra muffins med hallon och blåbär på! Tack för en mysig kväll tillsammans!

Och ja, jag tycker nog att man lagar en paj, eller varm macka eller muffinsen, eller hur? Annars är det faktiskt så att det är mycket som behöver lagas efter att dessa kissar satt i gång och bråkat. När vi var där hade de ner en växt på golvet där de tuggade på både mossa och knoppar. Lampan bredvid vajade väldigt betänkligt flera gånger så det är märkligt att den inte behöver lagas men det kommer nog! 😉

Tisdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Klimakteriehäxan - Det ätbara ser jättegott ut och dina kattbilder är förtjusande!juni 9, 2015 – 10:00 f m

Mias Mix - Mmm ser väldigt gott ut! Och en sån där hjärtform från Bruka Design har jag också! Ni har ju en väldigt mysig Bruka Design-affär i Linköping, nära trädgårdstorget.juni 9, 2015 – 10:18 f m

Cecilia Andersson - Kul med ett trevligt kalas och fint med massor av härliga bilder för oss som tittar in på din blogg!juni 9, 2015 – 1:17 e m

Anemonen - Härliga och vackra katter och den mackan med kräftstjärtat och västerbottenost det skall jag testa direkt. Mumsigtjuni 9, 2015 – 4:33 e m

Paula i pörtet - Hej, hemlagat är bäst, alla gånger. Att inte kissarna också ville smaka?juni 9, 2015 – 7:56 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*