Blommor & Bin(a)

I helgen har jag varit och hälsat på min vackra Bina som bor hos min mamma på landet. Visst är hon en prinsessa? När jag var där gjorde jag ett besök i magiska trädgården också och fotograferade lite vackra gula blommor!

Helgbilden

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Anemonen - Bina ’r som en drottning. Vilken vacker och stolt katt. Gula blommor är något som jag börjat uppskatta igen. När jag var barn älskade jag gula blommor och nu sedan jag började fota har de blivit mina favoriter igen..juni 15, 2015 – 7:07 f m

Violen på Brandholmen - Fina bilder från besöket hos din mamma och Bina! Så vackra blommorna är, ser ut som iris men det är kanske fel. Vackra är de i alla fall!
Ha det bra!juni 15, 2015 – 7:30 f m

Hanna - Fin kisse och fina blommor. Måste vara härligt att ge sig ut på landet med kameran just nu, så mycket av både det gröna och det färgsprakande. Önskar dig en fin vecka!juni 15, 2015 – 9:19 f m

kiki freese - Tycker att du verkligen fångat kattens äkta väsen i bilden.
/Kikijuni 15, 2015 – 8:27 e m

Mias Mix - Jättefina, både katt och blommor!juni 16, 2015 – 6:50 e m

Skogstrollet - Vilka sköna kattögon, ser ut som ljuvliga blå kristaller.
Somriga härliga gula blommor. Tror det är irisar.juni 18, 2015 – 12:07 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*