Midsommar 2015

Midsommaren 2015 blev perfekt! Visst finns det säkert andra som säger motsatsen men jag talar enbart för mig själv och de jag såg som hade trevligt! Klockan 13.00 stod bordet dukat (eller ja, det mesta i alla fall) med diverse delikatesser och tillika det som man hade mig sig i form av knytkalas. Allas humör var på topp och stämningen var god! Dock blev det lite för lite snapsvisor detta år. Inte ens min favorit blev av men å andra sidan gör det mig mindre då jag varken dricker snaps eller andra alkoholhaltiga drycker! Jag bara använder flaskor och så vidare för att göra snygga bilder! 😉  Festligheterna var i ett magasin hos min Malin, min brorsdotters pojkväns syster och det var de tre som ordnat allt så fint! Tack snälla för att jag fick komma!:)

Här nedanför ser ni bilder från denna lunch. Visst ser det mysigt ut?

 Helgbilden

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Renée - Du är sannerligen en mästare! Att få så fantastiska bilder i en mörk lada, jag bugar mig!juni 20, 2015 – 8:06 f m

Anemonen - Fantastiska bilder var det här och så trevligt det ser ut. Möe goer mad…..juni 22, 2015 – 4:25 e m

KajsaLisa - Mat och gemenskap, fina midsommarbilder :)juni 22, 2015 – 4:47 e m

Anne-Mari - For ei flott feiring !
Ynskjer deg gode midtsommardagar framover.
Her feirar me i morgå 23. juni med grilling og bålbrenning.juni 22, 2015 – 8:24 e m

Åke - Härliga bilder! Så fint! Blir lite nyfiken på lokalen… Riktigt fint ordnat. Kul med inslag av hundar :) Vi hade en liknande tårta också :) Du är duktig på att visa upp det fina på festen :)juni 28, 2015 – 5:35 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*