Assistent till bröllop sökes!

Kära bloggvänner! Jag har ett bröllop inbokat som jag ska fotografera den 18 juli och jag saknar assistent till det. Finns det någon därute som känner sig manad att ta sig an denna utmaning? Är ni intresserad av att fotografera själva så är det ett ypperligt tillfälle att få följa med och se hur jag jobbar. Är det så att du är nybörjare på att fotografera och funderar på om du skulle klara av det så kan jag säga direkt att ja, absolut! Ta chansen! Det gäller halvdag mellan 12,30-18 ungefär och bröllopet är strax utanför Linköping.

Är du intresserad så tveka inte att höra av dig! Mäjla mig på anneli@alafoto.se så snart som möjligt! Det kommer bli ett jättespännande bröllop med andra influenser än bara svenskt kyrkbröllop så det kommer bli roligt!:)

brollopsassistent

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Lissen - Hoppas du fått assistent.

Din svartvita bild har så mycket fin känslajuli 7, 2015 – 9:13 f m

Mia - Åhhh.. Hade jag bott närmre så hade jag lätt ställt upp..
Hoppas det löst sig..

Kram Miajuli 7, 2015 – 8:28 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*