Bästa gubbarna på jorden!

Jag både ogillar och gillar jordgubbar. Jag både tål och inte tål jordgubbar. De allra flesta sorter har jag svårt för för att de har för mycket syra och de är helt enkelt inte goda! Men en sort! Den är  magiskt god!! Den kan jag äta hur mycket som helst av!:) Jag känner bara till en jordgubbsodlare som har den sorten och det är Väversunda Bärodling! Rekommenderar deras jordgubbar å det varmaste! Så ja, det är var jag ägnar mig åt denna sommar…äta och fotografera vackra jordgubbar! 😉

jordgubbsbilden

Tisdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Gjertrud - Utrolig lekkert bilde. Jeg ble nyskjerrig på hvordan du fikk jordbærene til å sveve?juli 7, 2015 – 12:25 f m

Mormor - Vakkert jordbærbilde.
Jordbær må til :)
Ha endeilig dag.

http://www.starbear.no/mormor/2015/07/07/sysselsatt/juli 7, 2015 – 6:16 f m

Lissen - Som ett litet trolleri är din vackra bildjuli 7, 2015 – 9:12 f m

Hanna - En riktigt läskande och inbjudande bild, gillar jordgubbar jag med. Jag brukar dock alltid äta dem med lite socker på, för att få fram mer sötma. Har blivit en del gubbar på sistone…juli 7, 2015 – 10:16 f m

Klimakteriehäxan - Så snyggt! Men HUR fick du gubbarna att hänga i luften????juli 7, 2015 – 10:22 f m

Cecilia Artista - Goda jordgubbar och superfin bild!juli 7, 2015 – 10:58 f m

Marit Johansson - Du det låter som en perfekt sysselsättning :) själv äter jag alla typer av jordgubbar och älskar dem alla.
Jag tänkte på en sak angående alla dina vackra bilder (som den här t ex) lägger du upp dem på stockphoto och sådana ställen till försäljning? Du måste ju kunna göra dig mycket pengar på alla dina foton!juli 7, 2015 – 11:19 f m

Madde - Åh mums. Och skönt att du har ett ställe som säljer dem. Vill gärna se fler vackra bilder på jordgubbar :-)juli 7, 2015 – 2:36 e m

Paula i pörtet - Vilket fantastiskt foto, helt klart dagens snyggaste! Jag gillar alla svenska gubbar, de utrikiska har en fadd smak tycker jag. Men de två senaste dagarna har jag sysselsatt mig med att vräka i mig gubbar jag fått av en gammal gubbe som har en stor odling. Det är lyckajuli 7, 2015 – 9:06 e m

Anemonen - Vackert foto på godingarna. Då är vi likadana när det gäller dessa delikatesser. Samma här och jag hittar nästan inga söta längre så vad heter denna sorten. Kanske kan jag odla något lite av den själv i mitt land.juli 8, 2015 – 1:35 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*