Ljuvliga blommor

Dessa ljuva blomster som går att njuta av nu! Här i en vacker lila nyans och tillsammans med lite kvällssol och ett orange hus kan det bli såhär! Alla bilder är dubbelexponeringar! Det är så roligt när man får lära sig något nytt och det jag har lärt denna sommar är just att få till dubbelexponeringar som jag vill! Det har varit både roligt och utvecklande att jobba med det! Nu ska jag ta det till nästa nivå….

Onsdagstema 

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Mormor - Nydelige bilder.
HA en deilig dag.

http://www.starbear.no/mormor/2015/07/15/konstfylld-15-juli/juli 15, 2015 – 6:41 f m

Violen på Brandholmen - Åh så vackert, här har du verkligen lyckats! Ljuvliga färger och skira, fina blommor!juli 15, 2015 – 6:42 f m

Hanna - Mycket fint med dubbelexponering, ger lite av en oväntad effekt. Jättefina färger som nästan flyter in i varandra.

Jag hade brorsan med mig ned på stationen när jag fotade. Hade dock kunnat gjort det själv också, inget speciellt med det. Hade även systemkameran, för den gör ju det bästa jobbet i sådana miljöer :-)juli 16, 2015 – 8:29 f m

anemonen - Är det inte Ängssalvia du lyckats fånga här i dubbelexponeringen? Vacker är den och den lär vara sällsynt som vild. Är det den så kommer namnet från latinets salvare som betyder bota för den har använts som läkeväxt en gång. Numera finns den som trädgårdsväxt. Vacker är den med dess lilablå blommor.juli 16, 2015 – 1:37 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*