Meditation

För mig är det mediation att sätta mig ute på en åker eller äng med min kamera och upptäcka och följa alla kryp som finns där! Härom dagen satte jag mig på ett gärde och studerade krypen som var där. Det var mest flugor och det har jag några bilder på. Jag har också bilder på bladlöss men inget av det fick vara med här i denna bloggpost. Här fick bara denna lilla söta skalbagge vara med! Jag följde denna riktigt länge och ibland verkade det som den tittade på mig och undrade vad jag för en konstig typ som pekade på honom/henne med en stor svart rörlåda!

Det är inte ofta jag gör sånt här längre men jag önskar och borde göra det en stund varje dag för under tiden och efteråt mår jag så bra! Naturen är verkligen berikande och kan man ta vara på det lilla är man lyckligt lottad!

Torsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Ulla Laiho - Underbara bilder! Där gör jag dig gärna sällskap.juli 30, 2015 – 4:18 f m

Monica o Jacob - Underbara bilder, småkrypens värld är
så kul att studera;-)
Ha en bra dag
http://ingemix.bloggplatsen.se/2015/07/29/11149830-torsdagstema/juli 30, 2015 – 4:57 f m

Marit Johansson - Ja det har du verkligen rätt i, den som kan uppskatta de små detaljerna i vardagen är nog lyckligare! Jättefina bilder från gärdet!juli 30, 2015 – 7:32 f m

Violen på Brandholmen - Lagom krävande sysselsättning som resulterade i vackra bilder! Skalbaggen som är så fint orangefärgad gör det lilla extra till bilderna!
Ha en bra dag!juli 30, 2015 – 8:58 f m

Anita Malta - Fint beskrivande rader från hur det kändes där på gärdet och visst är en stund i naturen verkligen berikande för själen. Den närmsta naturen för mig just nu är havet och där finns mycket att se och betrakta men kameran kan dessvärre inte följa med 😉 Underbara bilder som alltid hos dig !juli 30, 2015 – 6:36 e m

Marie i Skrifvarstugan - Så underbart vackra bilder ! Kul att kunna studera de små liven genom kameralinsen.juli 30, 2015 – 9:06 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*