Ljuvliga fjärilar!!

Åh vad jag gillar fjärilar! Har inte blivit många försök att ta en bild på dem detta år. Detta är mitt andra försök och det var inte ens med rätt utrustning och dessutom hade jag en myrstack mellan mig och blommorna som fjärilen satt i så det blev som det blev men känslan infann  sig i alla fall! Jag gissar på att detta är en Rapsfjäril!

Torsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Marie i Skrifvarstugan - Blev hur bra bilder som helst av dina fjärilar. Jättevacker komposition runt om och med fint ljus i bild. Toppen !
Ha en fortsatt fin vecka och nu tycks solen dykt upp äntligen !
Kramaugusti 6, 2015 – 5:16 f m

Mormor - Vakkert av sommerfuglen. Imponerende at den satt slik at du kunne fotografere fra begge sider.
HA en fin dag.

http://www.starbear.no/mormor/2015/08/06/baer-det-liker-jeg/augusti 6, 2015 – 6:29 f m

Beppan - Vackert fångat! Själv har jag gjort många vändor i trädgården i mina försök att hitta fjärilar att fota, men förgäves. För kallt, för blåsigt, för regnigt…..augusti 6, 2015 – 9:09 f m

Eva Trillian - Och ljuvligt fotograferat!augusti 6, 2015 – 10:02 f m

Anemonen - Javisst är det en rapsfjärill och så vackert fotad även om din utrustning inte är din vanliga så är den av bilden att döma bättre än min ordinarie kamera. Du som jag älskar fjärilar men i år har de inte synts till som åren förut. Synd för vackra är de. Jag tror att jag såg en Makaonfjäril häromveckan när det var fint väder och varmt för den fastnade liten stund i vindrutetorkarna och det såg precis ut som en sådan. De är inte vanliga och en sådan fattas i min fjärilssamling. Kanske har du någon?augusti 6, 2015 – 2:01 e m

Ela - I love butterflies !!
Fantastic shots !!
Greetingsaugusti 6, 2015 – 6:40 e m

Anne-Mari - Nydelege bilde.
Så flott å få nærbilde av slik fin sommarfugl.augusti 6, 2015 – 9:27 e m

Anni - Snyggt att fixa dessa vackra bilder med en myrstack som kompis! Där kan man snacka om sinnesnärvaro!augusti 6, 2015 – 10:10 e m

Marit Johansson - Här osar det verkligen sommar :) härligt att se!augusti 7, 2015 – 8:50 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*