Junix – Berner Sennen

I helgen som var träffade jag Junix. Junix är en stoor Berner Sennenhane på cirka ett år. Han är alltså en tonåring! Han är väldigt snäll och stor och påminner starkt om en teddybjörn. Trots sin storlek är han lite rädd av sig (det har nog med åldern att göra) men det går säkert över när han blir vuxen! Berner Sennen som ras är en underbar hund som är snäll och go och ganska lugn. I alla fall de jag träffat och det är ganska många nu! Av någon anledning så är de flesta hundar som jag får äran att fotografera just Berner Sennen! Och visst är de vackra med sina bruna detaljer i allt det svartvita!:)

Torsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Beppan - september 3, 2015 - 4:59 f m

Ljuvliga bilder på vacker hund!
Han måste vara riktigt cool som
ställer upp för foto så där.
Inte lätt att få de fyrbenta att vara stilla…
Nyss varit ute på buspromenad?

Violen på Brandholmen - september 3, 2015 - 7:56 f m

Helmysig, uttrycksfull hund och en härlig bildserie!

naturglede - september 3, 2015 - 8:14 f m

Så mange fine bilder. Du er visst fotograf du!Ha en fin septemberdag!

Annette - september 3, 2015 - 9:21 f m

Så vackra bilder. Jag känner igen blicken på honom när han tittar litet åt sidan, då tyckte han nog att han stått i fokus och blivit tittad på för länge. Så gör mina hundar också när jag har fotosession med dem :) Måste skratta åt bilderna när han dricker vatten… :)) Nu har jag en Sheltie och en Pudel, och de dricker väldigt sofistikerat och dräller ingenting, men för ganska många år sedan hade jag en Schäfer. När hon drack var det en halv sjö runt vattenskålen och det droppade vatten överallt där hon gick så att man blev tvungen att byta strumpor. Bilden när han ligger och sover är nog ändå favoriten, i den tycker jag att färgerna var alldeles extra fantastiska ♥

Hanna - september 3, 2015 - 11:39 f m

Vilken skönhet och så fint han poserar, eller tar det lugnt rättare sagt, verkar inte bry sig så mycket om kameran. :)

Lottisen - september 3, 2015 - 12:58 e m

Vilken sötnos! Underbara bilder!

Paula i pörtet - september 3, 2015 - 2:53 e m

Godmodig, snäll och med världens klokaste ögon blickar han på omvärlden. Så fina kort på en underbar vän!

Anemonen - september 3, 2015 - 3:57 e m

Javisst är de snälla de hundarna och jag vet också att de gärna äter upp barnens sockor. Var med om detta en gång. Kanske fick han inte tillräckligt med mat. Toppen fina bilder på en vacker hund som även jag gillar.

Anni - september 3, 2015 - 6:32 e m

Alltså. Det där är en av de finaste raser jag vet. För mig är Berner Sennen Hund med stort H även om jag själv aldrig skulle vilja ha en långhårig hund. Åh, så vacker han är! Och så fantastiskt fina bilder du fick.
Min absoluta favoritras är boxer och en sådan kan man aldrig fotografera sådär om man inte drogat hunden först …

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*