Min brors kattungar

Idag har jag varit hos min brors kattungar och hälsat på. Min bror är bortrest så jag var lite halvt om halvt kattvakt en stund i alla fall! De är för goa dessa kattungar. Jag har bara träffat dem en gång tidigare men det stör inte dem alls. De är hur sällskapliga och mysiga som helst. Och för att inte tala om leksugna! Vet inte exakt hur gamla de är men gissar på 4-5 månader. Den svartvita, pojken, spann så fort jag tittade på honom medan tjejen var lite mera tveksam till att bjuda på knorret. Det skedde bara ett par gånger och det var när jag tvångsgosade med henne på rätt sätt!  Men när jag tog fram en leksak var det rätt kört att kela med tjejen….hon bara lekte och lekte och inte ville hon dela av sig av råttan heller. Jag kunde knappt ta den i från henne!

Jag gillar verkligen katter och kattungar. Nu kanske det låter som ett väldigt konstigt konstaterande eftersom jag har fyra katter själv och alltså detta borde vara självklart men det är det inte. För birmor som jag har är mera än bara en katt. De är något annat, något finare, mjukare sätt, mjukare päls, lugnare och…ja jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det. Men katter är i alla fall mer lekfulla, de kommer i flera skepnader och former men har något mera vilt över sig som birman totalt saknar. Och detta är jämförbart med kattungar också. Birmakattungar leker mjukare och finare än vad en vanlig katt gör! Men jag älskar dem alla, vad det än är för något.

Dessa två kattungar är helt ljuvliga, busiga och ville helst vara på mig hela tiden jag var där! Ljuvligt!:)

Torsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Monica o Jacob - Så otroligt söta;-)
http://ingemix.bloggplatsen.se/2015/09/09/11176114-torsdagstema/september 10, 2015 – 6:24 f m

Marit Johansson - Helt underbara bilder. Älskar nr 4, den men katten som mjauar i väskan och så sista bilden.september 10, 2015 – 7:47 f m

Lotta - Åhhhh, vilka charmtroll, galet söta, kunde du låta bli att smussla med dig en hem? fantastiska bilder som vanligt!september 10, 2015 – 11:51 f m

Violen på Brandholmen - Jättefin bildserie! Vilka söta och lekfulla kattungar!september 10, 2015 – 12:06 e m

Paula i pörtet - Så många fina foton du har fångat de små mössjägarna på! Visst är dom gosiga! Förstår att du tycker katter är olika beroende på ras, det säger säkert alla som har raskatter. Själv har jag alltid haft bondkatter, helt olika personligheter även de.september 10, 2015 – 4:50 e m

Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm - Åh mysigt med kattungegos :) Så söta! 😀september 10, 2015 – 7:02 e m

Anni - Men så är du ju mästare på att fotografera katter också! Snacka om att du fångat busigheten i deras blick!september 10, 2015 – 7:15 e m

Anemonen - Bedårande vackra bilder på mitt favoritdjur. Sista bilden blir min favorit.september 10, 2015 – 10:13 e m

Annette - Ljuvliga bilder ♥ Jag förstår precis vad du menar med att katter har olika mentalitet. Vi har två bondkatter och en ragdoll. De är helt olika. Vår ragdoll var inte som andra katter ens som kattunge. Så lugn, välte aldrig ned något, lade sig gärna bredvid, men aldrig att hon skulle gå och stryka sig mot benen. Våra bondkatter däremot, de är livligare och även mycket mer för gos. Man får verkligen passa sig så man inte snubblar över dem.september 11, 2015 – 8:41 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*