Physalis eller Kapkrusbär

Onsdagens tema har ett ord igen som inte finns. Eller ja, finns gör det då det är ordet i fotoutmaningen denna vecka men jag kan inte hitta någon förklaring på vad det betyder så jag kör min egen tro! Ordet är vildbyggnad och då tänker jag mig att dessa ljuvliga bär bor i sin byggnad som är lite vild av sig! Jag älskar Kapkrusbär och måste verkligen uppmuntra alla att odla sina egna. Det är superenkelt att odla dem och de är så SÅÅÅÅÅÅ otroligt mycket godare än de i affären! Mina plantor har gett mängder av frukt (eller bär som det borde vara) och har fortfarande mängder kvar! Äter man dem lite för omogna smakar de som vanliga krusbär och även det är gott!:)

Onsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Lotta - Hej, tack för dina rara kommentarer, blir så glad när du gillar mina foton! Jag var ute och fotade i soluppgången så de flesta är tagna mellan 7-8 och i motljus, gillar verkligen att fota i soluppgången och speciellt om det råkar vara relativt lugnt och daggigt! Ha en fin dag! Kram Lotta
Dina physalisbilder är superfina , det vattnas verkligen i munnen, jag hade tyvärr inga i år men får komma ihåg dem till nästa år istället1september 30, 2015 – 9:53 f m

Anemonen - Vackra foton på en god frukt.september 30, 2015 – 7:30 e m

Marit Johansson - Vilket bra tips, jag trodde i min enfald att det var ett exotiskt bär som inte gick att odla i sverige, där ser man…oktober 1, 2015 – 8:15 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*