Fina Helena & hennes Patrik

Förra året fotograferade jag min söta vän Helenas stora dag! Jag fick äran att sjunga också så det var riktigt trevligt!

Hennes favoritblomma är Liljekonvalj så det bestämde hon tidigt att det skulle hon ha i sin brudbukett! Hon bestämde datum för vigseln och det blev i september! Då blommar inga Liljekonvaljer här i Sverige så hur skulle hon göra!
Hon plockade de söta små blommorna i maj och sedan lade hon dem försiktigt i frysen! Lagom till bröllopet plockade hon fram dem från frysen och det bands den vackraste bukett till henne…av hennes Liljekonvaljer! :O))

Fina Helena och stiliga Patrik!

Fantastiskt vad man kan göra för att få vårkänsla på ett höstbröllop! Och fantastiska blommor som var lika vackra i september som i maj! :O))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Anita - Helt otroligt. De ser ju nyplockade ut. Vilket härligt minne det måste vara att få ha sina egenplockade liljekonvaljer i bröllopsbuketten, i september.

Ha en bra dag Anneli!

Kram Anitajanuari 19, 2009 – 6:26 f m

ulrica - Även jag SKA ha liljekonvalj i min brudbukett om och när jag eventuellt får gifta mig :o).

Jättefina bilder!!
Kramjanuari 19, 2009 – 9:50 f m

Anneli - Anita: Ja, jag var också helt faschinerad! De var hur fräscha som helst! Ha en bra dag du med! Kram!

Ulrica: Men va roligt att du har bestämt dig för det! Ja om det blir ett höstbröllop vet du nu hur du ska göra och att det verkligen fungerar! ;O)
Kram och tack!januari 19, 2009 – 9:49 e m

Kattis - Wow vilken smart idé! :) Att det funkar är ju otroligt! Paketerade hon in dem på nåt speciellt sätt?januari 20, 2009 – 10:49 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*