Zigge

Tisdagens tema är ”från ovan” och då passade denna bild på Zigge alldeles utmärkt! Denna gång har jag valt att göra en mera mörk, färglös men ändå kraftfull känsla. Har jag lyckats eller är det bara blaha?

För övrigt är det första december och första advent var i går och jag har missat helt att det är adventstid så jag har inte planerat någon julkalender för i år. Jag går i valet och kvalet om jag ändå ska göra det eller om jag ska hoppa över men jag har gjort det de senaste tre åren och förra året blev jag så inspirerad och tyckte det var så roligt! Men just nu känns det tungt att börja. Och inte kan jag dra på det längre om jag nu ska börja! Hur ska jag göra?
Anledningen till att jag tvekar är att jag inte vet om det är någon som besöker min blogg de dagar det inte är en fotoutmaning och hur roligt är det att lägga in bilder och ingen tittar på dem? Men å andra sidan kan jag ju göra det för min skull bara och så är det ett plus om någon ser! Jaja, vi får se hur det blir….låter tiden få utvisa!:)

tisdagstema_ovan

Tisdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Klimakteriehäxan - En adventskalender är väl aldrig fel! Och din fina katt funkar även sedd ovanifrån!december 1, 2015 – 9:07 f m

Violen på Brandholmen - Zigge är verkligen till sin fördel i din mörka version! Jag tycker att du har lyckats alldeles utmärkt med bilden!
Blir spännande att se hur du gör med adventskalendern! Känn ingen press, gör en bara om du tycker det är roligt!
Ha en bra dag!december 1, 2015 – 9:43 f m

Mias Mix - Jättefin bild! Gör sig bra i svartvitt.december 1, 2015 – 10:37 f m

Susanne - Fantastiskt vacker bild med ljuset som kommer in och lyser på den vackra Zigge.december 1, 2015 – 4:38 e m

OLIVIA | 17,5 årig tjej i mediebranschen - Så söt bild!december 1, 2015 – 8:58 e m

Paula i pörtet - Teckningen på katten kommer ju så fint till sin rätt i svartvitt, liksom de smala pupillerna i ögonen, mycket effektfullt!december 1, 2015 – 10:04 e m

Marit Johansson - En fantastiskt fin svartvit bild.
Tycker du ska göra det om det är något som du gillar, när man är kreativ får man energi. Men känns det för tungt och stort att dra igång kanske du ska låta bli. Ja du blev väl inte klokare av det rådet direkt :) sorry!december 2, 2015 – 5:21 f m

Ninnie - Både vacker, mysig och rofylld bild på din fina katt!december 2, 2015 – 8:21 f m

Madde - Vilken effektfull bild :-) går ej in varje dag på din sida då jag ej orkar, men när orken faller på tittar och läser jag varje inlägg :-)december 12, 2015 – 10:09 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*