Inredningsdetalj och utveckling

Detta är en inredningsdetalj som jag fastnade för. Samtidigt är det en bild på min utveckling. Bilden på bilden är på min brorsdotter och är bland de första porträttbilderna jag tagit. Det är alltså många år sedan så här går det jämföra med dagens bilder och se att/om jag utvecklats! Vad tycker ni?

stilleben_portrattTorsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Monica o Jacob - Fint, det är kul att inreda och sedan vara riktigt nöjd med vad man åstadkommit.
Ha det bradecember 3, 2015 – 6:12 f m

Violen på Brandholmen - Inget fel på den bilden men självklart skapar du bilder på ett helt annat sätt nu!
Ha en bra dag!december 3, 2015 – 1:12 e m

Marit Johansson - Den bilden är jättefin men såklart att du har utvecklats. Du är en av de fotografer som jag söker inspiration hos!december 3, 2015 – 1:18 e m

Paula i pörtet - Hej, jag kan nog inte bedöma din utveckling så här med hjälp av ett foto, men vi utvecklas ju alla inom det område vi brinner för och jag tycker du är en fantastisk fotograf!december 4, 2015 – 10:03 f m

Madde - Du har utvecklats ja, men du fotade underbart vackert då meddecember 12, 2015 – 10:10 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*