Finaste

Jag har haft en skitjobbig vecka rent ut sagt och min fina Frida har funnits där och brytt sig om och varit omtänksam och hjälpt mig genom denna svårighet! Jag är så glad att hon finns i mitt liv! Jag älskar dig massor Frida! Tack snälla för du finns där för mig!

frida_portratt_finaste

Torsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Beppan - Så härligt att det finns människor nära
– både i med- och motgång!
Hoppas det rätar upp sig snart för dig.
Ett fint porträtt på Frida!december 10, 2015 – 6:34 f m

Lotta - Att hjälpa varandra är det som vänner är till för. Hoppas du mår bättre. Kram Lotta (jag vet hur det kan kännas för även här är det tungt)december 10, 2015 – 8:20 f m

Violen på Brandholmen - Ingenting går upp mot en riktig vän både i med- och motgång!
Hoppas du har det jobbiga bakom dig!december 10, 2015 – 1:24 e m

Anemonen - Ja du sådant är guld värt. Även jag har varit sjuk en längre tid och det är inte kul alls. Nu får vi hoppas att vi båda kryar på oss snabbt till julen. Jättefint foto på kvinnan.december 10, 2015 – 8:42 e m

Frida - Jag Älskar Dig Bästa Faster ❤december 12, 2015 – 10:51 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*