Snölek

Idag har det varit sådär kallt och frostigt vackert så man bara längtar ut med kameran! Ett perfekt väder för detta tema! Dessvärre har jag opererat min arm nyssligen så jag får inte lyfta tungt med den och min kamera väger väl nästan 2-3 kg skulle jag tro. Den är inte lätt! Så jag har letat bilder i arkivet i stället och hittade då dessa på vackra Maria från förra vintern. Visst är det härligt med snö och vinter? Dessa bilder får mig att längta efter att skapa mera vinterporträtt fast jag får vänta tills armen läkt och framför allt på att snön ska komma. Gissar på att den inte kommer i december i alla fall för det är ju då de flesta människor vill ha snön!:)

Tisdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Monica o Jacob - Ser mysigt ut men eftersom jag måste skotta
är jag glad så länge det är barmark.
http://ingemix.bloggplatsen.se/2015/12/15/11233864-tisdagstema/december 15, 2015 – 6:49 f m

Anne-Mari - Nyydeleg bilder !
Flott dame :)december 15, 2015 – 8:55 f m

Klimakteriehäxan - Oj är du sån entusiast att du kånkar på en stor kamera!!! Det lönar sig förstås ibland … men nu hade du ju fina vinterbilder att tillgå ändå.december 15, 2015 – 10:12 f m

Violen på Brandholmen - Ser härligt ut att leka med snön! Undrar just om det blir möjligt att leka så denna vinter!
Ha en bra dag!december 15, 2015 – 1:09 e m

Anemonen - Härligt lekfulla bilder en kall dag. Toppen och krya på dig och var rädd om armen.december 15, 2015 – 6:30 e m

Paula i pörtet - Vackra fartfyllda vinterfoton. Hoppas armen känns bättre så du kan återuppta din favoritsysselsättning!december 15, 2015 – 7:07 e m

Marja - Fina snöiga bilder! :)december 16, 2015 – 12:42 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*