Ond/ont

Tisdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Monica o Jacob - Vilken härlig bild och även dom
små tänderna känns nog om man får
ett bett;-)
Ha en skön trettonhelg
http://ingemix.bloggplatsen.se/2016/01/05/11245322-tisdagstema/januari 5, 2016 – 8:33 e m

Marit Johansson - Hahaha.. Katten verkar ta ut sin aggression på döda ting i alla fall!januari 6, 2016 – 12:25 f m

Marja - Det där är nog övergående ond… eller övergående ont. :) Kul foto. :)januari 6, 2016 – 12:32 f m

Violen på Brandholmen - Aj, aj det där kan göra ont! Tur att det är en korg som får känna på de vassa tänderna!
Trevlig helg!januari 6, 2016 – 8:05 f m

Paula i pörtet - Där klickade du precis i rätt ögonblick! Tuggar katterna gärna på korgarna? Även om katter har huggtänder så är det nog klorna jag är mest skraj för. Mina katter kan gott få för sig att sticka alla klor i skinnet på mig om de blir förnärmade eller rädda…januari 6, 2016 – 5:05 e m

Anemonen - Det här var en fantastiskt fin bild. De där tänderna det vet jag hur de kan kännas för min katt satte sina två av dem i min vad en gång.Ja hon hängde kvar tills jag kunde hämta hjälp och någon tog bort henne från vaden. Om det gjorde ont? Ja det kan jag skriva under på. Glömmer det aldrig. Hon var ilsken av sig den kattan.januari 6, 2016 – 5:47 e m

annette - Men lilla pyret, så otroligt söt ♥ Men hur mycket hon än försöker visa sig ond kommer det inte att lyckas, man vill bara lyfta upp henne i famnen :)januari 8, 2016 – 9:21 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*