Fina Ella

Härom dagen fick jag träffa Ella och ha en fotosession tillsammans med henne! Hon hade sin pojkvän med men de bilderna får bli nästa gång.  Nu tänkte jag visa lite bilder på vackra Ella! Detta är min absoluta favorittyp av fotografering. Det är så roligt att träffa tjejer (och killar) som vill ha fina bilder på sig själv! Ella var så naturlig framför kameran och resultatet lät sig inte väntas! Det blir riktigt toppenbra! Vill ni hälsa på Ella i hennes egen blogg hittar ni den här!

Torsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Ulrika Landin - Jättefina bilder på en vacker kvinna!februari 18, 2016 – 5:55 f m

Monica o Jacob - Alltid roligt att ha bra bilder på sej själv.
Gårdagens kattbild är ju så underbar.
Ha det brafebruari 18, 2016 – 6:19 f m

Renée - Det här med att kommentera är inte min starka sida, jag vet. Det är du mycket bättre på! Jag gillar dina bilder utan undantag, du är en fena på porträtt och har lyckats skapa din egen stil.februari 18, 2016 – 9:08 f m

Lotta - Som jag redan sagt…finfina bilder! /Lottafebruari 18, 2016 – 2:22 e m

Paula i pörtet - Jag förstår att du kände dig inspirerad att fota en så fin tjej!februari 18, 2016 – 4:54 e m

Susanne - Fantastiskt vackra porträtt på vacker tjej. Du är verkligen superduktig!!!februari 18, 2016 – 5:04 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*