Saga 7 månader!


Tänk vad tiden går snabbt! Nu har Saga hunnit bli 7 månader och här kommer hennes sjumånadersporträtt! Det roliga nu är att hon inte längre är en bebis utan en liten människa. Gestikulerar, pratar som en liten tok på ett språk som än så länge bara hon själv förstår, smakar så klart på allt som inte ska ätas och äter med väldigt god aptit det som ska tillföra energi. Hon kryper inte än men hon vägrar ligga på magen och lägger man henne på magen så rullar hon snabbt över själv så hon hamnar på rygg. Oftast är det dock bäst att sitta och det gör hon så bra! :O) Jag tror inte det undgår någon. Jag tycker mycket om Saga! Och mamma Frida så klart!! <3 Med på bild lite längre ner är också Iza, Sagas kusin. En jättesöt och underbart snäll Wheaten Terrier!

Torsdagstema


10 svar till “Saga 7 månader!”

  1. Ljuvliga bilder på en härlig liten människa, full av upptäckarglädje.
    Kul att fota barn innan de blir medvetna om att man fotar.

    Det vita på störarna i min bild är latex. De två bilderna ovanför visar gummiträd – en plantage och närbild på hur man tappar trädet på vätskan som sedan blir dessa vita sjok som hänger på tork. Lite läsning i ämnet:
    http://ravarumarknaden.se/natur-gummi-en-elastisk-ravara/

  2. Jag tycker att det är häftigt att se hur du alltid, alltid lyckas få med det där speciella glittret i ögonen – oavsett om det är människor eller katter du fotograferar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *