Katter!

Dessa små kissar är min brors som jag var och hälsade på i torsdags. Jag tror inte dessa katter gillar mig något vidare då jag varje gång är där och klipper deras klor och eftersom ingen annan gör det så blir det jag som är den dumma boven och så är de inte heller vana vid det vilket gör att de inte sitter helt stilla och njuter! Men, i torsdags var de allihop jätteduktiga!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Iselin Renée - Nydelige :)mars 13, 2016 – 9:00 f m

Magnus - Jag tycker djur är underbara och dessa katter har du fångat på ett superfint sätt.

Ha en bra söndag!mars 13, 2016 – 12:41 e m

Anemonn - Jag förstår att du inte är poppis där med saxen:-) Granna är de katterna.mars 13, 2016 – 5:49 e m

Jenny - Vilka vackra kattbilder. Jag äskar katter.mars 18, 2016 – 7:35 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*