Bus i påskägget!

Min ässkade Tufsen är, som jag skrivit åtskilliga gånger, en fotomodell ut i fingerspetsarna. Eller ja, i tasspetsarna menar jag ju så klart! Hon älskar dessutom detta påskägg så att göra påskbilder med henne är ganska enkelt! ;O) Och att säga att jag gillar henne är en underdrift utan dess like då jag älskar henne av hela mitt hjärta och inte kan tänka mig ett liv utan henne! Hon är den ljuvligaste, mysigaste, finaste kisse på denna jord, dessutom med världens vänligaste ansikte!

Torsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Llh - Verkligen en väldigt gullig kisse. Glad Påsk till dig och Tufsen!mars 25, 2016 – 9:34 f m

Stare Ström - Vilken söt fotomodell! Ägget är som gjort för katten!
Glad påsk!mars 25, 2016 – 11:31 f m

Beppan - Ljuvliga bilder…. Hur katten får du
fotomodellen att posera på detta vis?mars 27, 2016 – 9:10 e m

Marit Johansson - Ja de här bilderna är ju lika bedårande, hon är så vacker och ser väldigt snäll ut också..mars 28, 2016 – 1:53 f m

Ulrika Landin - Åhhhhh, vilken fin katt du har!!!april 2, 2016 – 3:35 e m

Madde - Så härliga bilder och hon är ju så sötapril 3, 2016 – 5:12 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*