Bus i påskägget!

Min ässkade Tufsen är, som jag skrivit åtskilliga gånger, en fotomodell ut i fingerspetsarna. Eller ja, i tasspetsarna menar jag ju så klart! Hon älskar dessutom detta påskägg så att göra påskbilder med henne är ganska enkelt! ;O) Och att säga att jag gillar henne är en underdrift utan dess like då jag älskar henne av hela mitt hjärta och inte kan tänka mig ett liv utan henne! Hon är den ljuvligaste, mysigaste, finaste kisse på denna jord, dessutom med världens vänligaste ansikte!

Torsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Llh - mars 25, 2016 - 9:34 f m

Verkligen en väldigt gullig kisse. Glad Påsk till dig och Tufsen!

Stare Ström - mars 25, 2016 - 11:31 f m

Vilken söt fotomodell! Ägget är som gjort för katten!
Glad påsk!

Beppan - mars 27, 2016 - 9:10 e m

Ljuvliga bilder…. Hur katten får du
fotomodellen att posera på detta vis?

Marit Johansson - mars 28, 2016 - 1:53 f m

Ja de här bilderna är ju lika bedårande, hon är så vacker och ser väldigt snäll ut också..

Ulrika Landin - april 2, 2016 - 3:35 e m

Åhhhhh, vilken fin katt du har!!!

Madde - april 3, 2016 - 5:12 e m

Så härliga bilder och hon är ju så söt

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*