En dag vid köksbordet!

Jag har alltid förundrats över människor som pratar om att barnbarn är det bästa som finns och jag har aldrig förstått konceptet eftersom jag inte har barn eller vill ha barn. Det är inget för mig! Men min käraste brorsdotter har fått en dotter (som jag visat tidigare) och jag kan ärligt säga att jag förstår nu precis vad de menar! Nu är ju inte Saga mitt barnbarn men jag gissar att det är samma känsla! Jag älskar Saga massor! Hon är en fantastisk människa som det är så härligt att få lära känna mer och mer! Få vara med när hon upptäcker nya saker. Se hur det snurrar i hennes huvud innanför de där stora blå ögonen som tittar helt förundrat på en! Och det bästa av allt. När hon blir superjobbig (som barn blir) eller när det ska bytas blöja eller göras något tråkigt då är det bara att lämna tillbaka henne till mamma eller pappa och sedan ta tillbaka henne för det som är roligt! :O) Jag är så glad och tacksam för att Frida låter oss i familjen vara så närvarande i hennes dotters liv. Saga är helt fantastisk! Jag är medveten om att det blir lite för mycket bilder på henne och jag ska inför framtiden begränsa mig. Det är nog bara första året som det blir så mycket då jag fotograferar hennes första år för att göra en bok sedan. Så stå ut! Jag lovar att visa annat också men här kommer en kavalkad av Sagas miner en dag vid köksbordet! :O)

Barnporträtt – Barnfotograf – Porträttfotograf – Linköping – A’la Foto – Östergötland

Torsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Renée - Visst är det en ynnest att få vara med! Mitt andra barnbarn är snart 18 år och när han var liten så fick vi inte förmånen att vara närvarande särskilt mycket. Därför är det så fantastiskt att få följa denna lilla killen praktiskt taget dag för dag eftersom han bor granne med oss.
Hon har ett vackert namn lilla Saga!april 7, 2016 – 7:36 e m

Celine - Men gud så söta bilder!april 12, 2016 – 4:57 e m

Madde - Så söta och ljuvliga bilderapril 14, 2016 – 10:46 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*