Rosaigt!

Idag har jag fotograferat lite i den magiska trädgården. Jag hittade några vackra rosa blommor som jag inte har en aning om vad det är för sort men de blev väldigt söta på bild tycker jag! Men jag är inte helt säker på att man kan säga rosaigt men jag gillar det så det får ändå bli överskriften! :O)

Blommig Fredag

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Blumenfrau - I like very much the pictures you made and i think you worked a little with Photoshop or something like that to give the pictures a painted touch. Great work with wonderfull colors i think. Thank you for showing. Marionapril 15, 2016 – 10:26 f m

Barfota i mossan - Ser ut som en liten söt nunneört och pion. Fina bilder!april 15, 2016 – 2:57 e m

lotta - Underbara bilder!
Ha en fin helg /Lottaapril 15, 2016 – 7:19 e m

Charlotta - Åh så ljuvliga små. Vad man kallar färgen spelar väl ingen roll, dessutom är ordet rosaigt lika sött som själva blomman. 😉april 15, 2016 – 8:02 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*