Schlumbergeras

Jag samlar på krukväxter och har bestämt mig för att dokumentera dem bildmässigt för att kunna följa hur de växer vid ett senare tillfälle! I helgen har jag påbörjat detta med mina Schlumbergeras. Vanligt kallad Novemberkaktus. Detta är också bra så jag vet vilka färger jag har på mina blommor ifall jag vill köpa fler! :O)

Helgbilden

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Helen - Jag kan bara säga WOW! Vilka otroligt vackra bilder och färgerna på blommorna är helt fantastiska! Blir nästan sugen att skaffa mig några Novemberkaktusar själv, men tyvärr är de nog rätt döda efter några månader i min vård.

Det var en väldigt bra idé att dokumentera dina blommor med bilder. Perfekt när de inte blommar så du vet vad du har och du blir sugen att utöka beståndet.april 18, 2016 – 5:32 f m

kiki freese - Vackert.
Har bara sett den röda varianten av novemberblomman.
Påminner lite orkideer, eller räknas den till familjen?
/kikiapril 18, 2016 – 6:09 f m

Ica Ganestål - Så vackra! Gillar speciellt dem på bilden med 3 st rosa/vita flerfärgade. Underbara!
Har du varit med om att de bytt färg någon gång mellan blomningarna? Det har mina gjort. En jag köpte som vit blommar numera med ljusrosa blommor istället. Undrar om de ”blekt” dem i affären på något sätt till första blomningen? Har du någon rent vit? Det kanske inte finns rent vita som håller färgen?april 18, 2016 – 7:46 f m

KajsaLisa - Jättefina blommorapril 18, 2016 – 11:20 e m

Klimakteriehäxan - Fantastiskt fina bilder på dina novemberkaktusar – mina har dock inte alltid riktig koll på månaderna …april 19, 2016 – 9:05 f m

Anemonen - Milde tid så vackra dina kaktusar är. Den vita är min absoluta favorit här. Älskar vita blommor.april 19, 2016 – 5:59 e m

Ulrika Landin - Oj, så mycket vackert!!april 19, 2016 – 11:38 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*